Hilal Özdemir gözyaşlarına boğuldu: Yardım için Kızılay'a başvurdum

Hilal Özdemir gözyaşlarına boğuldu: Yardım için Kızılay'a başvurdum

Hazım Körmükçü'den olaylı bir şekilde boşanan Hilal Özdemir, 2. Sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Özdemir, Kızılay'a yardım başvurusu yaptığını söyledi.

Hilal Özdemir, bugün '2. Sayfa' programının canlı yayınına katılarak, 2014 yılında boşandığı eşi Hazım Körmükçü'nün nafaka ödemediğini söyledi. 

Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Hilal Özdemir, pandemi sürecinde yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlattı:

"Kızılay'a başvurdum, yardım geldi ama erzak 10 gün yetti. Evde hiçbir şey kalmamıştı, mahalle muhtarına başvurdum. Hayatın gerçeği bu. Sanatçı olmam rahat geçindiğim anlamına gelmiyor. Bu pandemi sürecinde çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama erzak alarak girdim. Çocuklarımın babası ortada yok hiçbir şekilde. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Neden aramıyor sormuyor. 5 aydır nafaka ödemiyor, ortada yok.

Hilal Özdemir gözyaşlarına boğuldu: Yardım için Kızılay'a başvurdum - Resim : 1

Özel hayatımla gündeme gelmeyi seven bir insan değilim. Ama karşı taraftan bu saygıyı görmedim. En azından çocuklarımın nafakasını ödeseydi meşgul etmezdim sizleri. Ben onurumla çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum, ayakta durmaya çalışıyorum. Ben bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum."

Hilal Özdemir, 20 Nisan 2003 tarihinde oyuncu Hazım Körmükçü ile evlendi. Çift, 2014 yılında olaylı bir şekilde boşandı. Çiftin, Ada adında bir oğlu ve Ayka adında kızı bulunuyor.

Hilal Özdemir kızılay Hazım Körmükçü