"Hiç estetiğim yok" diyen oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun değişimi şaşırttı

"Hiç estetiğim yok" diyen oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun değişimi şaşırttı

Estetik açıklamaları gündem olan oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun eski fotoğrafları ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi dikkat çekti.

Bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Ezgi Eyüboğlu, katıldığı bir programda yaptığı estetik açıklamasıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncunun, "Hiç estetiğin var mı?" sorusuna verdiği yanıt gündem oldu. 

"ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM"

"Estetiğim yok ama bir dermatoloğum var" diyen Eyüboğlu, "Onunla teknolojinin bütün imkanlarından faydalanıyoruz. Bir adım ötesi estetik oluyor muhtemelen ama estetiğe karşı bir insan da değilim " ifadelerini kullandı. 

32 yaşındaki oyuncunun bu açıklamasından sonra eski görüntüleri ortaya çıktı. İşte, ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi...

"Hiç estetiğim yok" diyen oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun değişimi şaşırttı - Resim : 1

"Hiç estetiğim yok" diyen oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun değişimi şaşırttı - Resim : 2

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988’de Ankara’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Iktisat Bölümünü bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yaptı. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle adından söz ettirdi. Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde rol aldı. Ama asıl çıkışını 2015'te başrollerini eski eşi Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakteriyle yakaladı. Son olarak ise Payitaht Abdülhamid adlı dizide Ahsen karakterini canlandırdı. 

2019 yılında meslektaşı Kaan Yıldırım'dan boşanan ünlü oyuncu, Oğulcan Engin ile evlilik yolunda ilerliyor. 

"Hiç estetiğim yok" diyen oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun değişimi şaşırttı - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Ezgi Eyüboğlu fotoğraflar Ezgi Eyüboğlu magazin haberleri