Herkes bu iddiayı konuştu! Zeynep Bastık'tan açıklama geldi

Herkes bu iddiayı konuştu! Zeynep Bastık'tan açıklama geldi

Zeynep Bastık'ın sahne fiyatını '10 bin TL'den 150 bin TL'ye çıkardığı ve yılbaşı gecesi için bir mekandan '300 bin TL' istediği öne sürüldü. Sahne fiyatın artırdığı iddialarına genç şarkıcı suskunluğunu bozdu.

Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre, Zeynep Bastık, daha önce sahneye çıktığı kulüplerden 10 bin lira alıyordu ama nişanlısı menajerliğini yapmaya başlayınca fiyatını artırdı. Bastık, sahne fiyatını 10 bin liradan 150 bin liraya çıkardı. Ayrıca genç şarkıcı, yılbaşı gecesi sahne almak için de bir mekandan 300 bin lira istedi.

'ÇIKAN HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR'

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Harbiye Açıkhava sahnesinde konser veren Sıla'yı dinlemeye giden Zeynep Bastık, 'Sahne fiyatını 10 bin TL'den 150 bin TL'ye çıkardı' ve 'Yılbaşı gecesi için bir mekandan 300 bin TL istedi' haberlerini yalanladı. 

28 yaşındaki şarkıcı, "Böyle bir şey olmadı. Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor, asılsız haber yapıldı" dedi.

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

Zeynep Bastık, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 28 yaşındaki şarkıcı, Fırça şarkısı ile müzik dünyasına adım attı. Murat Dalkılıç’ın Lüzumsuz Savaş adlı şarkısına birlikte düet yaptı ve bu düetle dikkatleri üzerine çekti. Adı Mutluluk ve Sil Baştan dizilerinde rol alan Zeynep Bastık oyunculuk kariyerine de adım attı. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Rüya karakterine hayat verdi, bu dizi ardından Yasak Elma’nın kadrosunda kısa süreli yer aldı.

Zeynep Bastık sahne Zeynep Bastık kimdir