Ebru Şahin 12 gün aradan sonra geri döndü

Hercai
Ebru Şahin 12 gün aradan sonra geri döndü

ATV'de yayınlanan Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabını kapatmıştı. Sosyal medya detoksuna girdiğini açıklayan ünlü oyuncu geri döndü.

Hercai dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Ebru Şahin'in Instagram hesabını dondurması çok konuşulmuştu. Şahin'in 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Cedi Osman ile paylaşım yapmayıp sosyal medya hesabını kapatması ayrılık haberlerinin gündeme gelmesine neden oldu. 

FANLARINI ENGELLEMİŞTİ...

NBA'de oynayan basketbolcu Cedi Osman'la aşk yaşayan güzel oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz hafta kendisini partneri Akın Akınözü'yle yakıştıran fanları tek tek engellemişti. Bu hamlesinin ardından Şahin, Instagram hesabını da kapattı. 

Bu gelişmelerin ardından Ebru Şahin'in menajeri, "Sosyal medyasını kapatma nedeni ayrılık değil. Sadece bir süreliğine sosyal medya detoksuna girdi" açıklamasında bulundu. 

Ebru Şahin 12 gün aradan sonra geri döndü - Resim : 1

Şahin'in menajerinin açıklamasının ardından 25 yaşındaki basketbolcu Cedi Osman da sevgilisinin fotoğrafını sosyal medya hesabından, "Burası ruhumu bulduğum yer. Bu yüzden evde olduğumu biliyorum" notuyla yayınladı. Cedi, bu paylaşımıyla ayrılık iddialarını da yalanladı. 

Ebru Şahin 12 gün aradan sonra geri döndü - Resim : 2

Instagram'da 3.4 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun sosyal medya detoksu 12 gün sürdü. Instagram hesabını yeniden aktifleştiren 26 yaşındaki ünlü oyuncu, yeni paylaşımlarına, "Ve geri döndüm" notunu düştü.

Ebru Şahin 12 gün aradan sonra geri döndü - Resim : 3

Bugüne kadar yabancı ve yerli birçok ünlü sosyal medya detoksu yapmıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Hercai dizisi Ebru Şahin sosyal medya magazin haberleri Cedi Osman