Hercai dizisinin 65. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Lütfen, Reyyan ölmesin'

Dizi Haberleri Hercai
Hercai dizisinin 65. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Lütfen, Reyyan ölmesin'

Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün başrolleri paylaştığı Hercai dizisinin 65. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenilen dizinin yeni bölümüne, doğum yapan Reyyan'ın ameliyat masasında gözlerini yumduğu sahne damga vuracak.

ATV’nin sevilen dizisi Hercai’nin 65. bölüm fragmanı yayınlandı. 28 Mart tarihli bölümüne dair ipuçları veren fragman ardından Reyyan’ın akıbeti bir kez daha gündeme geldi. 

HERCAİ DİZİSİ 65. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Miran, Reyyan'ın ölümle yüz yüze geldiğini öğrenir. Bütün olanların sorumlusu Füsun'dur ve Miran ona bedel ödetecektir. Ve Reyyan'ın hastalığı, Hazar ve Azize arasında yeni bir kapıyı açar. İntikam almak için Cihan'a anlaşma teklif eden Füsun, Şadoğlu ailesini bir arada tutan her şeyi, tek tek yok etmeye yemin eder. Reyyan'ı kurtarmak için çabalayan Miran, vakıfta çıkan yangınla sarsılır. Cihan, Füsun'un anlaşma teklifini kabul edecek mi? Azize, yıllar sonra kavuştuğu oğlu Hazar'la arasındaki duvarları yıkmayı başarabilecek mi?

Büyük bir kaosun ortasında kalan Reyyan, dünyaya getirdiği Umut'un ardından hayata veda edecek mi?

Hercai dizisinin 65. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Lütfen, Reyyan ölmesin' - Resim : 1

HERCAİ'DE REYYAN ÖLECEK Mİ?

Hercai 65. bölüm fragmanında sağlık sorunları yaşayan Reyyan, canı pahasına da olsa bir karar verip oğlu Umut'u dünyaya getirir.

Doktorların 'ölümle sonuçlanacak doğum' uyarılarında bulunduğu Reyyan'ın yayınlanan son bölüm fragmanında, ameliyat masasında gözlerini yumması ve ameliyathanede yaşanan panik anları, dizi takipçilerini bir hayli üzdü. 

Dizinin takipçileri, sosyal medyada 'Lütfen, Reyyan ölmesin' yorumlarında bulundu.

HERCAİ DİZİSİ 65. BÖLÜM FRAGMANI

Hercai dizisinde Reyyan'ın doğum sırasında ölüp ölmediği 65. bölümde netlik kazanacak. 

Kaynak: Haber Global TV

Hercai dizisi Hercai dizisi haberleri dizi haberleri