Hercai 66. Bölüm İzle

Hercai
Hercai 66. Bölüm İzle

Hercai dizisinin merakla beklenen 66. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Heyecanın doruğa çıktığı 4 Nisan 2021 Pazar tarihli bölüm internete yüklendi. İşte Hercai dizisinin 66. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. Hercai 66. bölüm izle.

Hercai dizisinde nefeslerin tutulduğu 66. bölümü 4 Nisan Pazar günü ATV kanalındaydı. Hercai'nin son bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

HERCAİ 66. BÖLÜMDE NE OLDU?

Aldıkları haberle perişan olan Şadoğulları'nı yeni ve zorlu bir süreç beklemektedir. Miran kendini büyük bir çıkmazda hissetmekte ve bu durumdan kurtulabilmek için çabalamaktadır. Destek ise hiç beklemediği birinden gelir. Nasuh ve Azize arasında ipler yeniden gerilirken Cihan aldığı kararla harekete geçer. Zehra evlatları ve Umut için güçlü kalmaya çalışırken gerçekleri araştıran Miran ise babaannesinden bir söz alır. Hazar kimin kurşunuyla vuruldu? Reyyan yaşayacak mı?

HERCAİ 65. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Doktorun son anda verdiği haberle bir mucizenin kapılarını aralayan Reyyan ve Miran tedavi için İstanbul'a giderler. Küçük kızlarını Hazar'a emanet edip onlarla birlikte İstanbul'a giden Zehra'nın yanı sıra, Fırat ve Zeynep'te yanlarındadır. Bu sırada Reyyan'ı hasta edenin Füsun olduğunu öğrenen Hazar'da hesap sormak üzere soluğu Aslanbey konağında alır. Son anda yetişen Azize oğlunu durdurmaya çalışır. İkisinin bunca yaşananın ardından ana oğul olmaya başladığını gören Füsun'u derin bir nefret duygusu sarmıştır.

HERCAİ 66. BÖLÜM FULL İZLE ATV

Hercai dizisinin 66. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

HERCAİ'NİN KONUSU

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.  

Yapım: Mia Yapım Yapımcı: Banu Akdeniz  Yönetmen: Ali İlhan  Senaryo: Feraye Şahin, Zeynep Şirin Yalgın, Berşan Tan, Pelin Gülcan, Nergiz Herdem İnce  Oyuncular: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök

atv izle Hercai dizisi dizi izle dizi haberleri ATV dizileri atv hercai son bölüm izle bedava dizi izle hercai yeni bölüm izle