"Hekimoğlu" dizisinin yatak sahnesine tepki yağdı: 'Böyle aşağılanma görülmedi'

"Hekimoğlu" dizisinin yatak sahnesine tepki yağdı: 'Böyle aşağılanma görülmedi'

Hekimoğlu'nun bir sahnesi sosyal medyanın diline düştü ve dizi için boykot çağrısı yapıldı. Twitter'da da Türkiye gündemine giren ve TT olan dizinin yatak sahnesi için binlerce yorum yapıldı.

Geçtiğimiz aylarda Kanal D ekranlarında başlayan Hekimoğlu adlı dizi için bazı ilaç mümessilleri sosyal medya hesaplarında boykot çağrısı yaptı. Kaan Yıldırım'ın canlandırdığı Mehmet Ali karakteri ile bir tıbbi tanıtım temsilcisinin (mümessil) aşk yaşaması üzerine boykot kampanyası başlatıldı. 

"Hekimoğlu" dizisinin yatak sahnesine tepki yağdı: 'Böyle aşağılanma görülmedi' - Resim : 1

"BÖYLE AŞAĞILANMA GÖRÜLMEDİ"

Bölümün yayınlanmasından sonra bazı sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterirken "1999 yılından beri tıbbi mümessil olarak çalışıyorum. Sabahın köründen akşamın karanlığına kadar dört teker üstünde karda, buzda km'lerce yol yaparak evladıma helal lokma kazanmak için alnımın teriyle mücadele ediyorum. Bu meslek böylesi aşağılanma görmedi" ifadelerini kullandı. Kullanıcılar Twitter'da açılan hekimoğluboykot hashtag'i altında tepkilerini dile getirdi. 

"Hekimoğlu" dizisinin yatak sahnesine tepki yağdı: 'Böyle aşağılanma görülmedi' - Resim : 2

DİZİYİ KINADILAR

Sosyal medyada yapılan tepki paylaşımları dışında aynı zamanda 'Mümessil Dayanışma Derneği' de diziyi kınadıklarını belirterek paylaşımda bulundu.

"Hekimoğlu" dizisinin yatak sahnesine tepki yağdı: 'Böyle aşağılanma görülmedi' - Resim : 3

Hekimoğlu Kaan Yıldırım