Hedef gösterilen ünlü isimler o habere yanıt verdi

Hedef gösterilen ünlü isimler o habere yanıt verdi

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik ve meslektaşı Farah Zeynep Abdullah, bir gazetenin kendilerini hedef göstermesine sessiz kalmadı.

Türkiye'nin birçok noktasında devam eden orman yangınları 10'uncu gününde.

Son 10 günde 44 ilde 208 noktada orman yangını çıktı. Bunlardan şimdiye kadar 196'sı kontrol altına alındı.

Söndürme çalışmaları aralıksız sürerken, televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri de yaşanan felaket için sosyal medya hesaplarından mesajlar yayınlamayı sürdürüyor. Ancak geçtiğimiz gün yangınlara ilişkin paylaşılan, "Help Turkey!" (Türkiye'ye yardım et!) etiketi, ünlü isimleri ikiye böldü.

Bazı ünlü isimler sosyal medya hesaplarından "Help Turkey" paylaşımlarında bulunurken, bazıları da bu paylaşımlara karşı çıktı. 

"HelpTurkey" kampanyasına Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Emre Kınay, Şevval Sam, Burcu Biricik, Murat Boz, Hazal Kaya ve Fazıl Say gibi ünlü isimler destek verdi.

Hedef gösterilen ünlü isimler o habere yanıt verdi - Resim : 1

Yeni Asır gazetesi, 'HelpTurkey' kampanyasına destek veren bu isimleri, "Türkiye’nin çıkarını düşünmeyenler ifşa oldu! Siz hangi ülkenin sanatçılarısınız” başlıklı yazıyla manşete taşıdı. 

"VATANIMA AŞIĞIM"

Bu sezon Kanal D'de yayımlanan 'Camdaki Kız' dizisiyle ekranda olan Burcu Biricik, bu habere sessiz kalmadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden kendisi dahil diğer ünlü isimlerin de hedef gösterildiği habere tepki gösterdi.

Biricik, "Ben vatanıma aşığım" diyerek, "İtham edildiğim şeyin tersine ben vatanına aşık, sırf bu yüzden tek bir canın dahi canı yanmasın, tek bir güzelliği bozulmasın diye çabalayan ve elinden geldiğince yardım etmeye çalışan bir vatandaşım. Umarım küçük de olsa bölgedeki birinin bir ihtiyacına, bir ağaca, bir hayvana dokunmuştur" ifadelerini kullandı.

Hedef gösterilen ünlü isimler o habere yanıt verdi - Resim : 2

FARAH ZEYNEP'TEN DE YANIT GELDİ 

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise, söz konusu habere sosyal medya hesabından esprili bir dille tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu, "Şaka bir yana, ülkemizde en istikrarlı olan şey, adaletsizlik dışında, sanatçıları hedef göstermek" ifadelerini kullandı.

Hedef gösterilen ünlü isimler o habere yanıt verdi - Resim : 3

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada orman yangınlarıyla ilgili "Help Turkey" etiketiyle yapılan ve suç unsuru teşkil eden paylaşımlara ilişkin re'sen soruşturma başlattığını duyurmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Burcu Biricik Farah Zeynep Abdullah magazin haberleri Help Turkey paylaşımları