Hazırlıklar başladı! Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah detayları ortaya çıktı

Magazin Haberleri
Hazırlıklar başladı! Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah detayları ortaya çıktı

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can özer ile 4 yıllık ilişkisinin ardından işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Alina Boz, Evirgen'den Paris'te evlilik teklifi almıştı. Ünlü çift nikah hazırlıklarına başladı.

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisi biten Alina Boz'un ayrılıktan 15 gün sonra Umut Evirgen ile fotoğrafları ortaya çıkmış ve ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından evlilik iddiaları baş göstermiş, Evirgen'in Boz'a Paris'te evlilik teklifinde bulunduğu haberi kısa sürede yayılmıştı.

Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah hazırlıkları için kolları sıvadı. Hızlı aşıklar her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlamaya başladı.

Hazırlıklar başladı! Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah detayları ortaya çıktı - Resim : 1

Sadelikten yana olan ünlü çift, nikahlarını da aile arasında ve evde yapmayı planlıyor.

Hazırlıklar başladı! Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah detayları ortaya çıktı - Resim : 2

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyaya geldi. Annesi Rus kökenli olan Alina Boz, Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duydu.

Ailesinin ilkokulda yazdırdığı Barış Manço Kültür Merkezi'nde 7 yıl oyunculuk yaptı. Dergi çekimleri ve reklamlarda roller almasının ardından oyunculuk kariyerine 2013 yılında Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak başladı[2]. Paramparça dizisinde Hazal rolünü üstlendi. 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı.

2017 yılında Böluk filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakterini oynadı. 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı. Netflix orijinal dizisi Aşk 101'de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı. 2021 yılında Maraşlı dizisiyle ilk kez sahneye çıktı ve Mahur karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Alina Boz Umut Evirgen magazin haberleri nikah