Hazar Ergüçlü'nün tatil pozları Instagram'ı salladı!

Hazar Ergüçlü'nün tatil pozları Instagram'ı salladı!

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile tatil sezonunu açtı. Çiçekli bikinisiyle poz veren güzel oyuncu, o kareleri sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

'Alev Alev' dizisinin final yapmasının ardından sevgilisi Onur Ünlü birlikte sezonu açan Hazar Ergüçlü, tatilinden kesitleri takipçilerinin beğenisine sundu.

Hazar Ergüçlü'nün tatil pozları Instagram'ı salladı! - Resim : 1

Çiçek desenli bikinisiyle sevgilisi Ünlü'ye poz veren 29 yaşındaki Ergüçlü, paylaşımında, "Gözlerimdeki gökkuşağının renkleri" ifadelerini kullandı.

Hazar Ergüçlü'nün tatil pozları Instagram'ı salladı! - Resim : 2

Instagram'da 2.8 milyon takipçisi bulunan Hazar Ergüçlü'nün fotoğraflarına beğeni yağdı. 

Hazar Ergüçlü'nün tatil pozları Instagram'ı salladı! - Resim : 3

"BANA YÜRÜYOR GALİBA"

Kendisinden 18 yaş büyük sevgilisi Onur Ünlü'nün de fotoğrafını yayınlayan Hazar Ergüçlü'nün kareleri kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz aylarda da sevgilisiyle ilgili espirili bir paylaşım yapan Hazar Ergüçlü, sırayla fotoğraflarını beğenen sevgilisini "Arkadaşlar galiba bana yürüyor" diyerek paylaşmıştı.

Hazar Ergüçlü'nün tatil pozları Instagram'ı salladı! - Resim : 4

Öte yandan Onur Ünlü ile mutlu bir birlikteliği olan güzel oyuncu, daha önce de ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Marie Claire dergisine röportaj veren Ergüçlü, "Onur beni hep anda tutuyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak söz konusu değildir. Bir cümlede anlatırsam, onunla kendim olmayı ve bununla gurur duymayı öğreniyorum" demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Hazar Ergüçlü