Hazal Kaya, Tuba Büyüküstün'le ilgili habere ateş püskürdü

Hazal Kaya, Tuba Büyüküstün'le ilgili habere ateş püskürdü

Ünlü yıldız Hazal Kaya, meslektaşı Tuba Büyüküstün hakkında yapılan habere tepki gösterdi. "Tuba Büyüküstün bu parayı nereden kazandı?" haberini Kaya, sosyal medya hesabından eleştirdi.

Oyuncu Hazal Kaya, Tuba Büyüküstün ile ilgili yapılan haberi eleştirmesiyle gündeme geldi. Bir internet sitesinin "Tuba Büyüküstün bu parayı nereden kazandı?" başlıklı haberi, Büyüküstün'ün Fransa'dan aldığı evi konu alıyordu. 

Twitter hesabından haberi paylaşan Kaya, "Bu ne terbiyesizlik ya? Ne münasebet böyle bir haber yapabiliyorsunuz? Senelerdir alnının teriyle hepimizin gözü önünde çalışıp para kazanan, görünen o ki doğru yatırımlar yapan genç bir kadın. Erkekler araba alınca yeni oyuncağı diye nitelendirirsiniz? Hayırdır?" diyerek bu tarz haberlerin kadınları ötekileştirdiğini vurguladı. Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya şöyle devam etti: 

"Dilinizi, üslubunuzu düzeltmek zorundasınız. Uyguladığınız şiddetin farkına varmak zorundasınız. Medya olarak kullandığınız dilin nelere sebep olabileceği günlerdir yazılıp çiziliyor. Bilmiyorsanız okuyup öğrenmek zorundasınız! Bu sizin işiniz!"

Hazal Kaya, Tuba Büyüküstün'le ilgili habere ateş püskürdü - Resim : 1



Tuba Büyüküstün Hazal Kaya sosyal medya