Hazal Kaya: Bizde hiçbir şey baskı ile yürümüyor

Magazin Haberleri
Hazal Kaya: Bizde hiçbir şey baskı ile yürümüyor

Meslektaşı Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay'ın, eşinin baskısı nedeniyle saç ektirdiği ileri sürülmüştü. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, önceki gün menajerlik şirketinin Levent'teki ofisinden çıkarken görüntülendi.

Hazal Kaya, muhabirlerin "Yeni projeniz dizi mi, yoksa film mi olacak?" sorusuna "Şimdi bir şey söylemek doğru olmaz" şeklinde cevap verdi.

Hazal Kaya: Bizde hiçbir şey baskı ile yürümüyor - Resim : 1

"ÇOK TATLI BİR SEZON OLACAK"

Netflix’te yayınlanan 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisi hakkında konuşan Kaya "Yeni sezon yakında başlayacak. Heyecanla bekliyoruz. Çok tatlı bir sezon olacak" dedi.

Hazal Kaya: Bizde hiçbir şey baskı ile yürümüyor - Resim : 2

"KİMSE KİMSEYE BASKI YAPMADI"

Geçtiğimiz günlerde Ali Atay'ın eşi Hazal Kaya'nın baskısı nedeniyle saç ektirme işlemi yaptırdığı haberleri basına yansımıştı. Konuyla ilgili konuşan Kaya, "Ay o ne saçma sapan bir haberdi öyle ya. 'Baskı ile yaptı' falan. Bizde hiçbir şey baskıyla yürümüyor. Güldük o habere biz. Yok öyle bir şey tabii ki. Kimse kimseye baskı yapmadı" ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya: Bizde hiçbir şey baskı ile yürümüyor - Resim : 3

'İKİNCİ ÇOCUK' AÇIKLAMASI

Oğlu Fikret Ali ile ilgili de konuşan Kaya, "İyi o da, kocaman oldu ellerinizden öper." ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu, gazetecilerin "Fikret Ali'ye kardeş düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Bakalım inşallah, ne güzel olur" yanıtını verdi. Kaynak: Habertürk

Kaynak: Diğer

Hazal Kaya Ali Atay magazin haberleri