Hazal Filiz Küçükköse ilk kez duyurdu! "Çekimlere başlıyoruz"

Hazal Filiz Küçükköse ilk kez duyurdu! "Çekimlere başlıyoruz"

Son olarak Zemheri dizisinde rol alan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, yeni dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

9 Şubat’ta doğum gününü kutlamaya hazırlanan oyuncuya arkadaşları sürpriz yapmaya başlamış.

Arkadaşlarının hediyeleri karşısında mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, "9 Şubat doğum günüm ama arkadaşlarım sağ olsunlar erkenden kutlamaya başladılar” dedi. 

Yeni dizi projesiyle ilgili de konuşan Küçükköse, "Bu ayın ortasında teaser'ımız yayında olacak. Umarım izleyenler beğenir. Çok güzel harika bir ekiple birlikte, inandığımız güzel bir proje gerçekleştiriyoruz" dedi. 

Hazal Filiz Küçükköse ilk kez duyurdu! "Çekimlere başlıyoruz" - Resim : 1

Hazal Filiz Küçükköse, yeni dizisinde Yavuz Sultan Selim'in eşi 'Ayşe Hafsa Sultan'ı canlandıracak. 

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR? 

Hazal Filiz Küçükköse, 9 Şubat 1988 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Hazal Filiz Küçükköse, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nden mezun oldu. Özel oyunculuk dersleri aldıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini Deniz Yıldızı dizisi ile yaşayan Hazal Filiz Küçükköse; Beni Affet, Kara Sevda, Günahkar, Rüya, Kalbim Seni Seçti ve Mehmed Bir Cihan Fatihi gibi yapımlarda rol aldı.

Hazal Filiz Küçükköse, 1.72 metre boyunda, 55 kilo ve Kova burcudur.

Hazal Filiz Küçükköse’nin rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Zemheri (Berrak) (TV Dizisi)2018 – Mehmed Bir Cihan Fatihi (Melike) (TV Dizisi)2017 – Rüya (Elif) (TV Dizisi)2015-2017 – Kara Sevda (Zeynep) (TV Dizisi)2014 – Günahkar (Aslıhan) (TV Dizisi)2012 – Uçurum (TV Dizisi)2012 – Ustura Kemal (Hayat Kadını) (TV Dizisi)2011 – Kalbim Seni Seçti (Ada) (TV Dizisi)2011 – Beni Affet (Leyla) (TV Dizisi)2009-2011 – Deniz Yıldızı (Gözde) (TV Dizisi)

Kaynak: Haber Global TV

Hazal Filiz Küçükköse magazin haberleri