Hayranlarını korkuttu! Gülben Ergen sedyedeki halini paylaştı: Sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Magazin Haberleri

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sessiz sedasız gözlerinden operasyon geçirdi. Ergen, ameliyattan çıktığı anları Instagram hesabından paylaşarak, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Gülben Ergen, önceki gün ameliyat olduğunu duyurdu. Gözlerinden operasyon geçiren ünlü şarkıcı, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Hayranlarını korkuttu! Gülben Ergen sedyedeki halini paylaştı: Sağlık durumu hakkında bilgi verdi - Resim : 1

Ergen, "Ameliyattan karizma çıktığım doğrudur... Ne zamandır beni gözlük kullanımına zorlayan, baş ağrısı ile yaşadığım sorunla bugün vedalaştım. Yarın hayat tüm hızı ve coşkusu işe devam edecek. Cin Ali gözlerim daha da keskinleşecekmiş... Vay arkadaş!" ifadelerini kullandı. Takipçilerinden şarkıcıya çok sayıda "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

Hayranlarını korkuttu! Gülben Ergen sedyedeki halini paylaştı: Sağlık durumu hakkında bilgi verdi - Resim : 2

Ardından Mustafa Erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları Atlas, Ares ve Güney ile sarıldıkları bir fotoğrafı paylaşan Gülben Ergen, paylaşımına, "Anne her gece sen bizi yatırıyorsun, bu gece biz seni yatıralım dedik. Dinlen anne tamam mı?' (Bu sevinçle yataktan kalkıp, mantı açasım, iki takla atasım, dolabın dibine sakladığım gofretleri çıkartasım geldi.) Pek sevindim, yine de odalarına gidip, 'İyi geceler' diyesim var. Oysa lambanı kapat, uyu değil mi?" notunu düştü.

 

Kaynak: Haber Global TV

gülben ergen magazin magazin haberleri