Hayal Köseoğlu sinirlerine hakim olamadı! Arkadaşına tokat attı

Hayal Köseoğlu sinirlerine hakim olamadı! Arkadaşına tokat attı

Normalleşmenin başlamasıyla tatile çıkan Hayal Köseoğlu, arkadaşının eski sevgilisi Şahin'le aralarını bulmak için çabalaması üzerine sinirlerine hakim olamadı.

Geçtiğimiz gün Instagram'da katıldığı canlı yayında, 'Kadın başrol oyuncuların fiziği iyi olmak zorunda' genellemesini eleştiren Hayal Köseoğlu, "Dizi ve film sektörüne dair en çok memnun kalmadığım nokta kadın oyunculara dayatılan güzellik ve erkek oyunculara da dayatılan yakışıklılık standardı" dedi.

Hayal Köseoğlu sinirlerine hakim olamadı! Arkadaşına tokat attı - Resim : 1

Ünlü oyuncu, "Başrol olabilmesi için bir erkek oyuncunun illaki yakışıklı ve karizmatik, kadın oyuncunun muhteşem bir fiziğe sahip ve zayıf olması gerektiği düşüncesinden kurtulmalıyız" sözleriyle sitemini dile getirdi. 

Hayal Köseoğlu sinirlerine hakim olamadı! Arkadaşına tokat attı - Resim : 2

Bu açıklamasından sonra Bodrum'da görüntülenen Köseoğlu, aldığı kilolar ve selülitleriyle dikkat çekti. Gölköy'deki bir otelin plajında görüntülenen Hayal Köseoğlu'nun yanında adının Abdullah olduğu öğrenilen erkek arkadaşı vardı.

Hayal Köseoğlu sinirlerine hakim olamadı! Arkadaşına tokat attı - Resim : 3

Caner Şahin'le ayrılan oyuncu, aralarını bulmaya çalışan erkek arkadaşının gösterdiği mesaja sinirlendi. Plajda sinirden zıplamaya başlayan Hayal Köseoğlu, çılgına döndü. İkili plajda kavga etti. Hayal Köseoğlu, arkadaşına tokat atarak, yüksek sesle bağırdı.

Köseoğlu, tartışmanın ardından arkadaşının yanından ayrılarak uzun süre tek başına yürüdü. Siniri yatışmayan güzel oyuncu, daha sonra telefonu arkadaşının elinden aldı. Ardından eski sevgilisi Caner Şahin ile konuştu.

Hayal Köseoğlu sinirlerine hakim olamadı! Arkadaşına tokat attı - Resim : 4

Hararetli telefon görüşmesinin ardından eski sevgilisi ile arasını düzeltemeyen Köseoğlu, denize girdi. Arkadaşının gönlünü alan Köseoğlu el ele görüntü verdi.

Hayal Köseoğlu sinirlerine hakim olamadı! Arkadaşına tokat attı - Resim : 5

Caner Şahin ile Hayal Köseoğlu aşklarına bir dargın bir barışık devam ediyordu.

Hayal Köseoğlu Caner Şahin