Hastanelik olmuştu… Farah Zeynep Abdullah'tan flaş açıklama

Hastanelik olmuştu… Farah Zeynep Abdullah'tan flaş açıklama

Masumlar Apartmanı'na sezon finali bölümüyle veda eden Farah Zeynep Abdullah'ın önceki gün hastanelik olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncudan sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

TRT 1'in iddialı dizisi 'Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterine hayat vererek büyük sempati kazanan oyuncu Farah Zeynep Abdullah’a diziden ayrılmak yaramadı. Abdullah, talihsiz bir kaza yaşadı. 

Parmağı sargılı bir şekilde paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah, kavgada araya girdiği için serçe parmağının kırıldığını ve baş parmak tırnağının çıktığını Instagram hesabından duyurdu.

Hastanelik olmuştu… Farah Zeynep Abdullah'tan flaş açıklama - Resim : 1

Hayranlarını korkutan ünlü oyuncu yeni bir paylaşımda bulundu. 

“2 GÜN HASTANEDE KALDIM”

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Abdullah, "Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. 2 köpeğim ciddi kavga etti, zar zor ayırdım, o karmaşa sırasında baya darbe aldım. Baya kopuyormuş baş parmağım, tırnak sallanıyordu, avucumda tutarak gittim hastaneye ya şok oldum. Serçe de yarılmış, kırılmış, inanamıyorum hala.

Hemen 1 buçuk saat süren ameliyata aldılar, tırnağı falan yerine diktiler. 2 gün kaldım hastanede, bugün çıktım. Siz siz olun köpüşler kavga ediyor görürseniz suyla ayırın benim boşluğuma geldi" açıklamasında bulundu. 

Hastanelik olmuştu… Farah Zeynep Abdullah'tan flaş açıklama - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Farah Zeynep Abdullah farah zeynep abdullah sağlık durumu Masumlar Apartmanı dizisi magazin haberleri