Hasan Kaçan'dan Cem Yılmaz tweeti

Hasan Kaçan'dan Cem Yılmaz tweeti

Senarist Hasan Kaçan, Cem Yılmaz'ın Mehmetçik Vakfın yararına vereceği konser nedeniyle Beştepe'deki resepsiyona katılamayacağını açıkladığı tweetini, bir tweetle eleştirdi

Cem Yılmaz'ın Mehmetçik Vakfı yararına bir gösteri düzenleyeceğini daha önce açıklaması sosyal medyada da tartışmalar yaratmış, takipçilerinin bir kısmı bu açıklamayı eleştirmişti. Cem Yılmaz'ın Beştepe'de Cumhurbaşkanı tarafından verilecek 29 Ekim Resepsiyonu'na, kendisine gelen davetiyeyi de paylaşarak, Mehmetçik Vakfı yararına gösteri düzenleyeceği için katılamayacağını açıklaması bu defa da senarist Hasan Kaçan'ın tepkisine neden oldu. Hasan Kaçan, "Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösterimin gelirini Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım. Mehmetçik Vakfına bağışladığım bağışın Mehmetçik Vakfına hayırlı olmasını diliyor, Mehmetçik Vakfına yaptığım bu bağışı daha önce yaptığım bağışlar gibi gözünüze sokmayı bir borç biliyorum" diyerek Cem Yılmaz'ın tweetini eleştirdi.

Cem Yılmaz, dün paylaştığı bir tweet'te, "29 Ekim Cumhuriyetimizin 96.yıldönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için tesekkür eder,yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacagım gösteri nedeniyle katılamayacagımı bildiririm. Cok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun." demişti.