Hanife Gürdal mini elbisesini eleştirenlere tepki gösterdi! "Sadece zayıflar giymiyor"

Hanife Gürdal mini elbisesini eleştirenlere tepki gösterdi! "Sadece zayıflar giymiyor"

Bir dönem ekranlarda yer alan evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından yayınladığı mini elbiseli pozuna tepki gösterenlere yanıt verdi.

Evlilik programlarının sona ermesinin ardından başörtüsünü çıkarıp sosyal medya fenomeni olan Hanife Gürdal, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Hanife Gürdal mini elbisesini eleştirenlere tepki gösterdi! "Sadece zayıflar giymiyor" - Resim : 1

Son olarak fotoğrafçı eşi Kemal Ayvaz'dan boşanma kararı aldığını açıklayan Gürdal'ın dekolteli ve mini etekli pozları takipçileri tarafından eleştiriliyor. 

Hanife Gürdal mini elbisesini eleştirenlere tepki gösterdi! "Sadece zayıflar giymiyor" - Resim : 2

"BENİM GÜCÜM YETER"

Geçtiğimiz gün mini elbisesiyle poz veren Hanife Gürdal'ın bu paylaşımı eski eşine gönderme olarak algılandı. Ünlü gelin adayı paylaşımına "Ellerimin dokunduğu her şeyi güzelleştirir veya yıkarım, her halükarda bir iz bırakırım. Tamamen neyi hak ettiğinize bağlı, benim ikisine de gücüm yeter" notunu düştü.

Hanife Gürdal mini elbisesini eleştirenlere tepki gösterdi! "Sadece zayıflar giymiyor" - Resim : 3

Eşi Kemal Ayvaz'dan boşanmaya karar verdikten sonra sık sık dekolteli pozlar veren Hanife Gürdal'a 'Ayrılınca açıldı' yorumları yapıldı.

HANİFE'DEN TAKİPÇİLERİNE SERT YANIT 

Takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Hanife Gürdal, "Boneye içlik diyenler dünden beri etek boyumu linçliyor. Sevgili arkadaşlar bir de sadece zayıflar giymiyor istediğini" diyerek takipçilerine tepki gösterdi.

Hanife Gürdal mini elbisesini eleştirenlere tepki gösterdi! "Sadece zayıflar giymiyor" - Resim : 4

26 yaşındaki Hanife Gürdal, 2019'un aralık ayında fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu. Hanife, Eylül 2020'de Ayvaz'dan boşanma kararı aldı. Ancak ayrılığa dayanamayan ikili, kısa bir süre sonra barıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Hanife Gürdal'ın mini elbisesi Hanife Gürdal sosyal medya