Hanife Gürdal boşanmanın ardından imaj yeniledi

Hanife Gürdal boşanmanın ardından imaj yeniledi

Katıldığı izdivaç programlarıyla adından söz ettiren Hanife Gürdal ve geçtiğimiz Aralık ayında evlendiği fotoğrafçı sevgilisi Kemal Ayvaz boşandı. Fenomen gelin adayı boşanmanın ardından imaj yeniledi. 

Evlilik programlarında eş arayan Hanife Gürdal, kısa sürede adını herkese duyurmayı başarmıştı. Programların yasaklanmasının ardından sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hanife, daha sonra sürpriz bir karara imza atarak fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile hayatını birleştirmişti.

İkilinin mutlulukları kısa sürdü. 9 ay süren birlikteliklerinin ardından boşanan Hanife ve eşi, sosyal medyadan birbirlerine ait fotoğrafları da sildi.

Hanife Gürdal boşanmanın ardından imaj yeniledi - Resim : 1

Fenomen gelin adayı boşanmanın ardından imaj yenilemeyi ihmal etmedi. 

KAFA KARIŞTIRDI!

Saçlarını siyaha boyatan gelin adayı yeni imajını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Yeni saç rengiyle fotoğraf atan Gürdal, "Siyah saçlarıma geri geldim" notunu düştü. Hanife Gürdal’ın fotoğrafta tektaş takması ise takipçilerinin kafasını karıştırdı. Gelin adayı boşanmanın ardından gelebilecek eleştirilere karşı önlem olarak sosyal medya hesabını kapatmayı seçti.

Hanife Gürdal boşanmanın ardından imaj yeniledi - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Hanife Gürdal