Hande Soral hastane odasından paylaştı! "Hoş geldin oğlum"

Magazin Haberleri
Hande Soral hastane odasından paylaştı! "Hoş geldin oğlum"

Ünlü oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci'nin ilk bebekleri Ali, önceki gün dünyaya geldi. Soral, bebeğiyle ilk fotoğraflarını yayınladı. Ünlü oyuncu hastane odasından paylaştığı fotoğrafa "Hoş geldin oğlum" yazdı.

2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile nikah masasına oturan oyuncu Hande Soral, pazartesi günü ilk bebeğini dünyaya getirdi. Sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getiren oyuncu, sosyal medya hesabından bebeğiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

"BEBEK VE ANNE İYİ"

Pazartesi günü Altunizade'deki bir özel hastanede doğum yapan Soral'ın doktoru, "Hande ve İsmail Demirci çiftinin bebeği, 52 cm ve 3 bin 705 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz" demişti.

Hande Soral hastane odasından paylaştı! "Hoş geldin oğlum" - Resim : 1

AİLE POZUNU PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve Instagram'da 1,9 milyon takipçisi bulunan Hande Soral, bebeği ve eşiyle fotoğraflarını paylaştı. Soral, aile pozlarına "Hoş geldin oğlum" notunu yazdı. Hande Soral'ın paylaşımına yorum yapan eşi İsmail Demirci ise "Yanak boy" yorumunu yaptı.

Hande Soral hastane odasından paylaştı! "Hoş geldin oğlum" - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Hande Soral Hande Soral bebeğinin cinsiyeti İsmail Demirci magazin haberleri Hande Soral bebeğinin adı