Hande Erçel ve Murat Akdoğan aşkına veto!

Hande Erçel ve Murat Akdoğan aşkına veto!

Son dönemin popüler oyuncularından Hande Erçel'in, iş insanı Murat Akdoğan ile aşk yaşaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son dönemin en çok konuşulan çiftleri haline gelen ünlü isimlerin aşkında beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Uzun bir süredir Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin'le aşk yaşadığı konuşulan Hande Erçel, herkesten sakladığı yeni sevgilisi Murat Akdoğan ortaya çıktı.

Eski sevgilisi Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra kalbinin boş olduğunu sık sık dile getiren Hande Erçel, genç iş insanı Murat Akdoğan ile yeni bir aşka yelken açtı.

Hande Erçel'in hakkında çıkan aşk iddialarını yalanlamaması dikkat çekti.

BABASININ SÖZÜNÜ DİNLEDİ

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, yaklaşık bir aydır aşk yaşayan çiftten kötü haber geldi. 

Murat Akdoğan’ın aynı adı taşıyan babası Dr. Murat Akdoğan ortaya düşen haberlerden hiç ama hiç mutlu olmamış. Oğlunun gündeme bu şekilde gelmesine sinirlenen Dr. Akdoğan, ilişkiyi veto etmiş.

Hande Erçel ve Murat Akdoğan aşkına veto! - Resim : 1

Babasını dinleyen Murat Akdoğan ise Hande Erçel’e yolun başında ayrılmalarının daha doğru olacağını söyleyerek ilişkiyi sonlandırmış.

Hande Erçel ve Murat Akdoğan aşkına veto! - Resim : 2

 Hande Erçel ile Murat Akdoğan ayrı yollara gitse de hala birbirlerini sosyal medyadan takip etmeye devam ediyor.

ABLALAR TANIŞTIRDI 

İkilinin tanışmasına Murat Can Akdoğan’ın ablası Cansın Hacısoyu ve Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel Yıldırım'ın vesile olduğu öne sürülmüştü.

Hande Erçel ve Murat Akdoğan aşkına veto! - Resim : 3

İlişkilerini gizli tutmak isteyen çift, sosyal medyadan birbirini takip etmeye başlayınca yakayı ele vermişti.

Hande Erçel murat akdoğan magazin haberleri Sen Çal Kapımı Murat Akdoğan kimdir hande erçel'in yeni sevgilisi murat akdoğan Hande Erçel haberleri