Hande Erçel ve Kerem Bürsin cephesinde sürpriz gelişme

Hande Erçel ve Kerem Bürsin cephesinde sürpriz gelişme

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Hande Erçel ve Kerem Bürsin ile ilgili sevindiren bir haber geldi.

"PROJE HENÜZ NETLEŞMEDİ"

Akşam'da yer alan habere göre; İki ismin tutan enerjisi sinemada da değerlendirilecek. İki oyuncu için bir film projesi hazırlanıyor. Ancak proje için henüz tam olarak netleşmiş bir durum yok.

 Yeni hikaye çalışmaları devam ederken Sen Çal Kapımı ise devam edecek. Yeni proje, mevcut dizinin çalışmalarını durdurmayacak.

Gerçek hayatta da aşk yaşayan Bürsin ve Erçel, "Birbirimize uğur getirdik" yorumunu yaptı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin cephesinde sürpriz gelişme - Resim : 1

"BABAM, OYUNCU OLMAMAMI İSTEMEDİ"

Kerem Bürsin, Haber Global ve Kontra YouTube kanalında yayınlanan 'Hikayede Kalmasın'a özel açıklamalarda bulundu. 

Hakkında merak edilenleri anlatan ünlü oyuncu, ailesiyle yakın bir ilişkiye sahip olduğunu söyledi. 

Bürsin, "Ailenizle ilişkiniz nasıl?" sorusuna, "Birbirimize sımsıkı sarılan bir aileyiz. Yaşlar da ilerledikçe ilişkimiz dostluğa döndü. Öğrendiğim çoğu şeyi ailemden öğrendim. İyiyiz yani yakınız" yanıtı verdi. 

Ünlü oyuncu "Aileniz Türkiye'de ünlü bir isim olmanıza karşı çıktı mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Ünlü olmama kimse odaklanmadı. Daha ziyade hayatımı bu meslekle sürdürmemin zorluklarını çekmemi istemediler. Hele Amerika’da birden pat diye kariyerli bir oyuncu olamıyor. Beni böyle bir hengamenin içinde görmek istemediler. Babam daha ziyade hiç istemedi. Annem daha gizli destekçilerdendi. Zorluk çekmemi istemediler ama günün sonunda hepsi kararıma saygı duydu."

Hande Erçel ve Kerem Bürsin cephesinde sürpriz gelişme - Resim : 2

Samimi açıklamalarda bulunan Bürsin, babası Pamir Bürsin'in meslek olarak oyunculuğu seçmesini istemediğini ifade etti.

Bürsin, konuyla ilgili, "Ailem ünlü olacağıma hiç odaklanmadı. Daha ziyade hayatımda bu mesleğin zorluklarımı çekmemi istemediler. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi. Annem beni hep destekledi ama günün sonunda hepsi kararıma saygı duydu. Ben şu anki durumdan çok mutluyum. Aşırı şanslıyım. Çocukken hayalini kurduğum işi yapıyorum" şeklinde konuştu.

"İSTANBUL'DA OLMAMIN BİR ANLAMI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Kerem Bürsin, dünyanın birçok şehrinde yaşadığını açıkladı. Oyuncu, İstanbul hakkında ise, "Buraya daha önce geliyordum. Silivri'de yazlığımız vardı. Türkiye maceram Silivri ile başladı. Daha sonra İstanbul’a yerleşme kararı aldım. 8 yıldır bu büyülü şehirdeyim. Burada olmamın bir anlamı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki Bürsin, "İlk taşındığımda birçok arkadaşım bana 'Neden metro kullanıyorsun?' diyordu. Durumu sınıfsal bir olaya getiriyorlardı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle değil. Anlamakta güçlük çekiyordum. Pratik bir şey metro. Bir yere iki saatte gitmek yerine, 15 dakikada gitmeyi tercih ederim" şeklinde konuştu.

"O PROJE İÇİME SİNMEDİ"

Bürsin, 2018 yapımı blutv dizisi Yaşamayanlar hakkında da konuşan Bürsin, "Projenin yapımcılarından birisi olduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum ki proje içime sinmedi. Bu, bence Türkiye'nin vampir dizilerine hazır olmasıyla ilgili bir durum değil. Sen iyi sunarsan, o zaman onu herkesin kabul ettiğini görürüz ama bizim işi doğru sunamamız dezavantajımız oldu. Bir kez daha vampir olmayı çok isterim.

Fakat bir deneyimdi ve güzeldi. Yapımcı olarak ilk işlerimizden biriydi ve bu nedenle önemli bir tecrübeydi. Ben çok zevk aldım" dedi. 

Hande Erçel Kerem Bursin magazin haberleri Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV FOX TV dizileri