Hande Erçel'li sevilen diziye bomba transfer

Sen Çal Kapımı
Hande Erçel'li sevilen diziye bomba transfer

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in başrolleri paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisine bomba bir oyuncu dahil oldu.

Her cumartesi akşamı seyirciyle Fox TV'de buluşan Sen Çal Kapımı dizisine usta oyuncu Sinan Albayrak katıldı.

Albayrak, romantik komedi türündeki dizide Kemal Özcan karakterini canlandıracak. 

SİNAN ALBAYRAK KİMDİR?

1973’te Almanya'nın Hessen eyaletine bağlı Hanau kentinde doğan Sinan Albayrak, gazeteci, yazar ve aktivist Hakan Albayrak'ın kardeşidir. Mavi Marmara Gemisi ile Gazze yoluna çıkan aktivistler arasında yer alan Sinan Albayrak’ın babası Ziya Albayrak, 1960'ların başında işçi olarak Almanya'ya gitti.

 İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Sinan Albayrak, Yıldız Kenter'den de ders aldı.

2004’te Omuz Omuza, 2005’te Sessiz Gece, 2006’da Kadın Severse, Beyaz Gelincik, 2007’de Yersiz Yurtsuz, Parmaklıklar Ardında gibi dizilerde oynayan Sinan Albayrak, 2012’de Sen De Gitme, 2013’te Tozlu Yollar, 2013'te Leyla ile Mecnun, 2014’te O Hayat Benim, 2015’te Kurtlar Vadisi Pusu gibi projelerde oynadı.

1993’teki Geçmişin İzleri dizisiyle televizyon hayatına başlayan Sinan Albayrak, aynı yıl Ferhunde Hanımlar dizisinde yer aldı. Kara Melek’te Kameraman Mithat karakterini canlandıran Sinan Albayrak, efsaneleşen Yılan Hikâyesi dizisinde ise David karakteriyle kendine yer buldu.Şaşıfelek Çıkmazı dizisinde Rafet’i canlandıran Sinan Albayrak, 2001’de Karanlıkta Koşanlar, Nasıl Evde Kaldım gibi televizyon dizilerinde oynadı. 2002’de ise Unutma Beni’de Gökhan karakterine hayat veren Sinan Albayrak, 2005 yapımı Kurtlar Vadisi dizisinde Sadık karakteriyle sevenleriyle buluştu.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Kerem Bursin Sen Çal Kapımı dizisi Sen Çal Kapımı dizisi haberleri dizi haberleri sinan albayrak