Sen Çal Kapımı dizisinde korona şoku! Ünlü oyuncunun testi pozitif

koronavirüs Sen Çal Kapımı
Sen Çal Kapımı dizisinde korona şoku! Ünlü oyuncunun testi pozitif

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Sarp Bozkurt koronavirüse yakalandı. Bozkurt'un koronavirüse yakalandığını Anıl İlter yaptığı "Geçmiş olsun Sarp" paylaşımıyla duyurdu.

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Erdem Şangay karakterini canlandıran Sarp Bozkurt’un koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Bozkurt'un koronavirüse yakalandığı, Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşları Anıl İlter ve Melisa Döngel'in sosyal medyadaki geçmiş olsun paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisinde korona şoku! Ünlü oyuncunun testi pozitif - Resim : 1

Sarp Bozkurt, paylaşımların ardından "İyi ki varsınız" diyerek şu açıklamalarda bulundu:

“Ben aslında tamamen geçmesini, tamamen iyileşmeyi bekliyordum söylemek için. Ama ortaya çıktı tabii... Bu hastalığı çok ağır geçiren insanlar var. Çok hafif geçiren insanlar da var. Ben neyse ki bir hafta hatta 8 gün olmak üzere evde geçirebildim bu dönemi. Akciğerde tutulum var kortizon tedavisi ile kendime gelmeye çalışıyorum. Her geçen gün daha da iyiye gidiyorum. Bir şekilde ateşimin düşmesini bekliyorum. Çok şekersiniz" ifadelerini kullandı.

Sen Çal Kapımı dizisinde korona şoku! Ünlü oyuncunun testi pozitif - Resim : 2

SARP BOZKURT KİMDİR?

Sarp Bozkurt, 4 Ekim 1989’da Mersin’de dünyaya gelmiştir. Tolga Çevik’in dayısının oğludur. Sarp Bozkurt, eğitimini Sabancı Üniversitesi’nde tamamlarken Kaşmer Mektebi isimli tiyatro ekibinde de yer almıştır.

10 yaşındayken Tolga Çevik’in aracılığıyla oyunculuğa adım atan genç oyuncu bir kaç dizide küçük rollerde yer almıştır. 2000 yılında Dinosaur ismindeki animasyon filminde bir karaktere sesiyle hayat vermiştir. Birçok komedi oyununda sahne alan oyuncu, asıl çıkışını Komedi Dükkanı’nda yaparak tanınmaya başlamıştır. Sarp Bozkurt, müzikle de ilgilenmekte ve bateri çalmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı dizisi haberleri