Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrıldı mı? Ünlü oyuncudan flaş açıklama

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrıldı mı? Ünlü oyuncudan flaş açıklama

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın ayrıldığı iddiası günlerdir magazin gündemini meşgul ediyordu. Ünlü çiftten Hande Erçel, ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın, üç yıllık ilişkilerine üç hafta önce “Artık birbirimizi tükettik” diyerek son noktayı koyduğu iddia edildi. Hemen arkasından Murat Dalkılıç’ın Hande Erçel için yazdığı ‘Müjgân’ (kirpik) şarkısının klibini yayınlaması dikkat çekti. Bugün ise Murat Dalkılıç'ın Erçel'in ailesiyle tatilde olduğu ortaya çıktı.

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrıldı mı? Ünlü oyuncudan flaş açıklama - Resim : 1

Ayrılık iddialarıyla magazin gündeminden düşmeyen çiftten Hande Erçel, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Güzel oyuncu şu ifadeleri kullandı: 

“Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek, Murat'la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumda hissediyorum.

Murat hayatımın en zor günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmış, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Bu yüzden de ayrlılık iki insanın ilişkisini bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki, dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır. 

Bu süreçte aldığımız karara saygı duymanızı ve haberleriniz yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederiz." 

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrıldı mı? Ünlü oyuncudan flaş açıklama - Resim : 2

Hande Erçel Murat Dalkılıç