Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında hayrete düşüren detay!

Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında hayrete düşüren detay!

Uzun bir süre Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı konuşulan Hande Erçel'in herkesten sakladığı yeni sevgilisi Murat Akdoğan magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzel oyuncunun yeni ilişkisine dair detaylar ise şaşkınlık yarattı.

Eski sevgilisi Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra kalbinin boş olduğunu sık sık dile getiren Hande Erçel, sağ gösterip sol vurdu. Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin'le aşk yaşadığı iddia edilen güzel oyuncu kalbini genç iş insanı Murat Akdoğan için açtı. 

Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında hayrete düşüren detay! - Resim : 1

2021 yılının sürpriz aşkına dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bir aydan fazla bir süredir flört eden aşıkların çöpçatanları belli oldu.

İkiliyi bir araya getiren isimlerin Murat Akdoğan'ın ablası Cansın Hacısoylu ve Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel Yıldırım olduğu öğrenildi. Herkesi şaşırtan ise abla Cansın Hacısoylu'nun Hande Erçel'in eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile çok yakın dost olmasıydı.

Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında hayrete düşüren detay! - Resim : 2

İki ablanın dostluğu ise eskiye dayanıyor. Hatta ablaların eşleri Hakan Hacısoyu ve Caner Yıldırım da arkadaş.

Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında hayrete düşüren detay! - Resim : 3

Ablası sayesinde Hande Erçel’e tanışan Murat Can Akdoğan’ın, Erçel’i daha yakından tanımak istemesiyle başlayan süreçte şimdi aşk bacayı sarmış.

Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında hayrete düşüren detay! - Resim : 4

MURAT AKDOĞAN KİMDİR?

Hande Erçel ile adı anılan Murat Akdoğan cemiyet hayatında bilinen bir isim. Muratcan Akdoğan’ın ablası Cansın Hacısoylu’da aynı zamanda Murat Dalkılıç'ın arkadaşı olduğunu biliniyor. Muratcan Akdoğan'ın yıllarca önce yarıştığı karting otomobil sporları junior kategorisinde şampiyonluğu var.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Murat Akdoğan kimdir kaç yaşında nereli murat akdoğan hande erçel'in sevgilisi murat akdoğan magazin haberleri