Hande Erçel'den doğum gününde 'birlik olalım' çağrısı

Hande Erçel'den doğum gününde 'birlik olalım' çağrısı

'Sen Çal Kapımı' dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel doğum gününde kanser hastası çocuklar için 'birlik olalım' çağrısı yaptı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, 24 Kasım'daki doğum günü için takipçilerinden ricada bulundu. Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kanser hastası çocuklara ve ailelerine bağışta bulunmaya davet etti.

Erçel paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Her yıl doğum günümüm olan 24 Kasım’da yaptığınız güzelliklerle beni çok mutlu ediyor, iyi ki dedirtiyorsunuz. Şimdi ise; yeni yaşıma girmeye günler kala benim için çok hassas bir konuyla ilgili desteğinizi bekliyor, birlik olalım istiyorum.

24 Kasım’daki doğum günüm için ilk hediyemi kendi kendime verdim, kanser hastası çocuklara ve ailelerine bağışta bulunarak. Bu hastalığın hastayı olduğu kadar, yakınlarını da acıttığını biliyorum, yaşadım… Onların yaşamlarını değiştirebileceğimize, iyileştirebileceğimize inanıyorum.

İşte bu yüzden Kansersiz Yaşam derneği ile yürüyorum. İyilik Paylaş sosyal bağış platformu üzerinden açtığım kampanya ile toplayacağımız bağışlar, benim için en özel günümün, en güzel hediyesi olacak. Var olduğum güne bir kutlama olacaksa, bundan daha büyük bir kutlama hayal edemiyorum. Teşekkür ederim."

Hande Erçel'den doğum gününde 'birlik olalım' çağrısı - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel doğum günü Sen Çal Kapımı