Hande Doğandemir'den dikkat çeken paylaşım! 'Utanma duygusu olsun'

Hande Doğandemir'den dikkat çeken paylaşım! 'Utanma duygusu olsun'

Ünlü oyuncu Mert Fırat'ın eski sevgilisi Hande Doğandemir'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımı dikkat çekti. Doğandemir'in imalı yorumuyla eski sevgilisine gönderme yaptığı konuşuldu.

Mert Fırat’ın 5 yıl önce Özgecan Aslan’ın öldürülmesi üzerine kameralar karşısına geçtiği video, Pınar Gültekin cinayetinden sonra yeniden gündeme geldi.

Hazırlanan videoda Fırat, "Böyle bir şey benim başıma nasıl geldi. Ben böyle bir insan değilim Hakim Bey, cinayet, tecavüz... Bunlar asla benim yapacağım şeyler değil Hakim Bey. Ama hanımefendi beni çok tahrik etti Hakim Bey. Gerçekten çok mağdurum Hakim Bey, gerçekten çok pişmanım" savunmasını yapıyor.

Davalarda uygulanan ceza indirimlerine dikkat çekmek için hazırlanan videoyu Change.org, "Özgecan cinayeti sonrası açılan ve kadına yönelik şiddette iyi hal indiriminin son bulmasını isteyen kampanya maalesef ki güncelliğini koruyor" ifadesiyle yeniden gündeme taşıdı. 

“MEYDANLARDA KADIN HAKLARI DİYE BAĞIRIYOR”

Mert Fırat'ın yer aldığı videonun yeniden gündeme gelmesinin ardından eski sevgilisi Hande Doğandemir'in bir Twitter kullanıcısının mesajına yaptığı yorum dikkat çekti.

Twitter kullanıcısının yaptığı “Hayatındaki bütün sevgililerini defalarca kez aldatıp, dolandırıcı gibi ailenin tüm bireyleriyle birlikte bu tezgahı yapan, şimdi de karısını aynı anda 20 kadınla aldatan, hayatında unutamayacağı travmalara neden olan sosyopat reis kadına şiddet ahkamı kesiyor. Gözlemiyorum” paylaşımına Hande Doğandemir’in yorumu damga vurdu. 

Hande Doğandemir yorumunda, “Güzel hikaye keşke dizi senaryosu olsaydı. Aa bakıyım yine meydanlarda kadın hakları diye bağırıyor. Bir susun artık ya. Bir susun bari bir susun! Utanma duygusu olsun” ifadelerini kullandı. Doğandemir diğer bir Tweet’inde ise "Aldık çekirdekleri filmin sonunu bekliyoruz… Elbet bir gün kardeşim" yorumunda bulundu.

 

Hande Doğandemir'den dikkat çeken paylaşım! 'Utanma duygusu olsun' - Resim : 1

Oyuncu Hande Doğandemir’in yaptığı imalı yorumlarında ise eski sevgilisine gönderme yaptığı iddia edildi.

Hande Doğandemir'den dikkat çeken paylaşım! 'Utanma duygusu olsun' - Resim : 2

Hande Doğandemir 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Mert Fırat ile büyük bir aşk yaşamıştı. İkili 1.5 yıl süren ilişkilerini 2018 yılında noktalamaya karar verdi. İlişkinin bitmesinden kısa bir süre sonra Mert Fırat’ın İdil Fırat ile nikah masasına oturması ise magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Hande Doğandemir konuyla alakalı hiçbir açıklama yapmazken; ünlü sanatçıya destek mesajları yağmıştı.

Hande Doğandemir Mert Fırat