Hande Doğandemir, Ceyda Düvenci'ye destek verdi: Regl olmak ayıp değildir

Hande Doğandemir, Ceyda Düvenci'ye destek verdi: Regl olmak ayıp değildir

Oyuncu Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa ile ilgili, 'Balköpüğüm genç kız oldu' paylaşımı sosyal medyada tepki çekti. Düvenci'ye meslektaşı Hande Doğandemir'den destek geldi.

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin, 10 yaşındaki serebral palsi hastası kızı Melisa’nın regl olduğunu sosyal medyadan duyurması sosyal medyada olay yarattı. 

Hande Doğandemir, Ceyda Düvenci'ye destek verdi: Regl olmak ayıp değildir - Resim : 1

Düvenci, paylaşımında “Gün senin günün… Gözümde mutluluk gözyaşları… Balköpüğüm genç kız oldu… Gelsin ritüeller… Kutlayalım yeni zamanını… 18/01/21” ifadelerini kullandı.

Kendisine gelen tepkilerin ardından açıklama yapan oyuncu, "Bir çocuğun kendini koruyabilmesi, dokunulmazlığının önemini fark etmesi, ailesinden gördüğü kıymetle oluşur. Evlatlarımın her gelişimi anne olarak benim için çok önemli ve kıymetli. Ve son nefesime kadar tüm küçük ya da büyük anlarını en kıymetli anlar olarak hafızalarına kazımak en önemli görevim. Melisa'm yıllar sonra büyüdüğünde, ilk regl olduğu bu özel günü hatırladığında, yanağı sızlamayacak, kalbi çiçek açacak. Genç kızlığa ilk adım attığı günün ne kadar kıymetli olduğuna bir kez daha emin olduğu bir gün olacak zihninde. Genç kızlığının kıymetini teslim ettiğim kızım, kendi kıymetini ne olursa olsun unutmayacak. Ve en önemlisi utanmayacak..." ifadelerini kullandı.

Hande Doğandemir, Ceyda Düvenci'ye destek verdi: Regl olmak ayıp değildir - Resim : 2

"HASTALIKLI ZİHNİYETİNİZDEN UTANIN"

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, 'regl' çıkışıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci'ye destek verdi.

Doğandemir, "Regl olmak ayıp değil, hastalık değil; utanılacak olan sizin hastalıklı zihniyetiniz" dedi.

Hande Doğandemir, Ceyda Düvenci'ye destek verdi: Regl olmak ayıp değildir - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Hande Doğandemir Ceyda Düvenci regl sosyal medya