Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu evleniyor! Düğün detayları belli oldu

Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu evleniyor! Düğün detayları belli oldu

Oyuncu Hande Ataizi ile Dinç Aydoğdu düğün için gün sayıyor. Marsilya'da nikah masasına oturacakları ortaya çıkan ikiliden Ataizi, düğünüyle ilgili detayları ilk kez açıkladı.

Hande Ataizi aradığı aşkı kendisinden 21 yaş küçük oyuncu Dinç Aydoğdu'da buldu. Bir süredir birlikte olan çift, nikah masasına oturmaya karar verdi. Mayıs ayında yapılacak düğünün detayları belli oldu.

'2. Sayfa' programına konuşan 46 yaşındaki oyuncu Ataizi, "Biz yurt dışında evlenmeye karar verdik. Bir yemek daveti vereceğiz imzalarımızı atacağız. Çok büyük bir şey olmayacak. Dinç ile birlikte karar verdik. Eğer o daha farklı bir şey isteseydi ben de kesinlikle saygı duyardım, biraz daha birbirimize yaklaşırdık. Yine gelinlik giyeceğim, çok büyük bir düğün olmayacak. Keramet gelinlikte değil veya düğünde değil. Ne kadar güzel hayal edip de şaşalı düğünler de olsa o iki kişinin hayat yolunda çok arkadaşça isteyerek devam etmesi önemli…" dedi.

Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu evleniyor! Düğün detayları belli oldu - Resim : 1

Özetle Mayıs ayında gerçekleşecek düğünün detayları şöyle:

Çift, Fransa'nın Marsilya şehrinde nikah masasına oturacak. Önce sade bir nikah kıyılacak ardından denize nazır bir mekanda yemekli davet verilecek. Kişi başı 250 euro (1700 TL) gibi bir rakam ödenecek. Düğünün kendisi küçük ancak maliyeti biraz büyük olacak.

Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu evleniyor! Düğün detayları belli oldu - Resim : 2

Öte yandan katıldığı bir davette giydiği kıyafet nedeniyle göbeği varmış gibi görünen Hande Ataizi'nin hamile olduğu iddia edildi. Bu konuya da açıklık getiren oyuncu şöyle dedi:

"Çok zayıftım, biraz kilo alayım istedim. Bebek yok şu anda da öyle bir isteğimiz yok. Leon'umuz var zaten. Dinç de çok güzel bir abi oldu. Benim için çok önemliydi. Yeniden bir aile kurulduğu vakit onun da ruh sağlı çok önemli. Benjamin'le de böyle bir problemimiz olmadı o da çok anlayışlı bu konuda. Biz zaten Benjamin'le güzel bir ritim tutturduk darısı herkesin başına."

Hande Ataizi Dinç Aydoğdu