'Hamileyken düğün yapmayacağım' demişti! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evleniyor

Magazin Haberleri
'Hamileyken düğün yapmayacağım' demişti! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evleniyor

Altı aylık hamile ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, "Hamileyken düğün yapmayacağım" açıklamasında bulunarak dikkat çekmişti. Şimdilerde kızını kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk'le bugün Marmaris'te nikah masasına oturacak.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile 2014 yılında "Tatar Ramazan" dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamıştı.

Oyuncu çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Kız bebek dünyaya getireceği öğrenilen Özge Özpirinçci, birkaç hafta önce verdiği bir röportajda bebeğinin adının Üzüm olmasını istediğini belirtmiş ve şöyle demişti:

“Bana herkes, ‘Çocuğuna bunu yapma Özge’ deyip duruyor. Bence çok güzel isim. Küçük çocuk Üzüm, genç kız Üzüm, 35’lerinde Üzüm Hanım, 70’inde Üzüm teyze... Ayrıca Üzüm Yamantürk de çok fonetik geliyor kulağa. Ama kesinlikle ret oyu aldım bu isim için."

Hamilelikte altıncı ayını geride bırakan Özge Özpirinçci, bebek beklediği sevgilisi Burak Yamantürk'le bugün dünya evine giriyor. Daha önce doğum sonrası düğün yapacağını açıklayan Özpirinçci, aile arasında düzenlenen minik bir törenle Marmaris Bozburun'da evlenecek. Arkadaşı Tanem Sivar'ın eşi Edhem Dirvana'nın sahibi olduğu Yacht Club'ta hayatlarını birleştirecek olan çift, nikahtan sonra kutlama yemeği yiyecek. İkili, bebekleri dünyaya geldikten sonra İstanbul'da görkemli bir düğün yaparak, arkadaşlarını çağıracak.

"DOKUZ DEĞİL, 13 HAFTA" 

Ünlü oyuncu, 6 Haziran'da hamile olduğu iddialarını doğrulamıştı.

'Hamileyken düğün yapmayacağım' demişti! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evleniyor - Resim : 1

Tarkan’ın baba olduğu zaman duyurduğu video ile haberi açıklayan Özpirinçci, “Dokuz değil, 13 hafta. Mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan herkese çok teşekkürler” diyerek, sevgilisi Burak Yamantürk’ü de etiketlemişti.

'Hamileyken düğün yapmayacağım' demişti! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evleniyor - Resim : 2

Ünlü oyuncu, denizin derinliklerinden paylaştığı pozla adından söz ettirdi. Kural bozarak ilk kez hamilelik pozunu paylaşan 35 yaşındaki Özpirinçci, paylaşımına; Yunanca'da 'güzel düşünme, iyilik dolu bir zihiné anlamına gelen "eunoia" notunu düştü.

Kaynak: Haber Global TV

düğün Özge Özpirinçci Burak Yamantürk magazin haberleri magazin