Haluk Levent'ten 'Evim yok' diyen Elon Musk için yardım çağrısı: 'Haydi Ahbap!'

Magazin Haberleri Elon Musk

Elon Musk'ın "Evim yok, arkadaşlarımın boş odalarını kullanıyorum" açıklamasının ardından Haluk Levent, sosyal medyada esprili bir paylaşım yaptı. Levent'in paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Elon Musk'ın evinin olmadığını açıklaması son zamanların en dikkat çekici açıklamalardan biri oldu. Musk, bu açıklamasını ise Chris Anderson'a verdiği röportajda yaptı. Musk, açıklamasında "Şu anda bir evim bile yok, arkadaşlarımın evinde kalıyorum" dedi.

264,6 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Musk'ın evinin olmaması birçok kişiye tuhaf gelirken, AHBAP Derneği Başkanı, sanatçı Haluk Levent'in 'Elon Musk' çağrısı sosyal medyada gündem oldu.

"ARKADAŞIMIZA EV BULALIM"

Ekibi ile yaptığı sosyal yardımlarla bilinen Haluk Levent, Twitter hesabından Elon Musk'ın evinin olmamasına dair bir haberi alıntılayarak, "Haydi Ahbap! Arkadaşımıza ev bulalım. @ahbap_dallas" diye yazdı. Haluk Levent'in paylaşımı Twitter'da birçok kişinin ilgisini çekti. Paylaşımın altına yüzlerce kişi yanıt bırakırken beğenenlerin sayısı ise 45 bini geçti.

Haluk Levent

"YOKSULLUK SINIRLARININ ALTINDA YAŞIYOR"

Öte yandan Elon Musk ile ilişki yaşayan ünlü şarkıcı Grimes de Vanity Fair ile olan geçen ayki röportajında, Elon Musk için "Bir milyarder gibi yaşamıyor" demişti. Grimes, ünlü milyarderin zaman zaman yoksulluk sınırının altında yaşadığını da söylemiş ve Musk'ın Los Angeles'ta yaşarken eski yatakta bir delik olmasına rağmen yeni bir yatak bile almayacağını söylediğini paylaşmıştı.

Elon Musk

 

Kaynak: Haber Global TV

Haluk Levent Elon Musk magazin haberleri