Halil Sezai'nin kız kardeşinden mesaj: O adam da masum sayılmaz

Halil Sezai'nin kız kardeşinden mesaj: O adam da masum sayılmaz

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai'nin kız kardeşi Duygu Paracıkoğlu, "Abimin yaptığı yanlış. Kınıyorum ama o adam da masum sayılmaz" dedi.

Şarkıcı Halil Sezai'nin Tuzla'da 67 yaşındaki yaşlı bir adamı tekme tokat dövdüğü görüntüler gündemi sallamıştı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla Sezai'ye tepkiler çığ gibi büyürken, Halil Seza ifadeye çağırılmıştı. Savcıya "silahla kasten yaralama", "hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "tehdit" suçlarından verdiği ifade sonrası nöbetçi mahkemeye sevk edilen Sezai, elindeki odunun silah sayılması sonrası "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

Halil Sezai'nin kız kardeşinden mesaj: O adam da masum sayılmaz - Resim : 2

“ABİMİ KINIYORUM AMA…”

Halil Sezai'nin tutuklanmasının ardından Duygu Paracıkoğlu'ndan bir açıklama geldi. UçanKuş TV’de program yapan Lerzan Mutlu’ya konuşan Duygu Paracıkoğlu, Halil Sezai’nin yaptığının doğru olmadığını belirterek yaşlı adamın da masum olmadığını söyledi. Paracıkoğlu, “Abimin yaptığı yanlış. Kınıyorum ama o adam da masum sayılmaz. Ağza alınmayan küfürler etti. Abim geçen gittiğinde yine laf edince olay olmuş. Yıllar önce abime ‘Bu adamlarla muhatap olma’ dedim, korktuğum başıma geldi. Olay evet çok yanlış ama soruyorum stüdyodaki erkeklere, biri sürekli ananıza küfretse ne yaparsınız” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Halil Sezai Tuzla