Halil İbrahim Ceyhan'dan sürpriz proje! Partnerini kendisi seçecek

Magazin Haberleri
Halil İbrahim Ceyhan'dan sürpriz proje! Partnerini kendisi seçecek

'Emanet' adlı günlük diziyle adını duyuran ünlü oyuncu Halil İbrahim Ceyhan ilk sinema filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Halil İbrahim Ceyhan'ın partnerini kendisinin seçecek olması dikkat çekti.

Yeni sezonda FOX ekranlarında ‘Kirli Sepeti’ adlı diziyle seyirci karşısına çıkacak olan Halil İbrahim Ceyhan, ilk sinema filmi için de el sıkıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ünlü oyuncunun senaryosunu Ömer Gecü ve Alper Mestçi’nin kaleme aldığı, yapımcılığını Aytaç Medya’nın üstlendiği ilk filminin adı “Benim Adım Çocuk.”

Alper Mestçi’nin yöneteceği filmde Halil İbrahim Ceyhan 'Aras Demirkanlı' karakterine hayat verecek.

Halil İbrahim Ceyhan hayranlarının sabırsızlıkla beklediği 'Benim Adım Çocuk' adlı filmin çekimleri Haziran 2024’te başlayacak. Ceyhan’ın projedeki kadın partnerinin kim olacağı ise henüz belli değil. Ünlü oyuncu filmdeki partnerini kendisi çekecek.

Film ülkemizle aynı anda Avrupa, Arap yarımadası ve birçok ülkede aynı anda gösterime girecek.

BENİM ADIM ÇOCUK FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Eski bir 'bordo bereli' olan Aras Demirkanlı, karısı öldükten sonra tüm hayatını adadığı kızını organ mafyasının elinden kurtarmak için çetin bir mücadeleye giriyor. Film aynı zamanda 'sokak çocukları'nın yaşadığı ağır trajediye de geniş yer veriyor.

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Halil İbrahim Ceyhan film haberleri