Hakan Sabancı'nın sevgilisi Aygün Aydın'dan romantik paylaşım

Hakan Sabancı'nın sevgilisi Aygün Aydın'dan romantik paylaşım

Katıldığı moda yarışmalarıyla adını duyuran Aygün Aydın, yakın zamanda genç iş insanı Hakan Sabancı'yla yeni bir aşka yelken açtı. Aydın, sosyal medya hesabından aşkını ilan etmeyi de ihmal etmedi.

Hızlı aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Hakan Sabancı, yeni sevgilisi Aygün Aydın'la 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Alaçatı'da tatil yaparak geçirdi.

Ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştıkları ve kısa süre içinde yeni bir ilişkiye başlamaya karar verdikleri konuşulan ikiliden Aydın sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla dikkat çekti.

Hakan Sabancı'nın sevgilisi Aygün Aydın'dan romantik paylaşım - Resim : 1

Instagram hesabı üzerinden Boğaz’a nazır yalıda çekilmiş fotoğrafını yayınlayan Aydın, paylaşımına “Oysa yıllardır hep karşımdaymışsın. Belki bilmeden birlikte boğazı seyretmişizdir. Ben sana karşı, sen bana karşı...” notunu ekledi.

Katıldığı yarışma programlarının ardından oyunculuğa adım atan Aygün Aydın’ın romantik paylaşımı akıllara cemiyet hayatının ünlü ismi Hakan Sabancı'yı getirdi. Ünlü ismin bu paylaşımı, Sabancı'nın yalısında çektiği de konuşuldu.

Hakan Sabancı'nın sevgilisi Aygün Aydın'dan romantik paylaşım - Resim : 2

AYGÜN AYDIN KİMDİR?

Aygün Aydın, Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının 2. sezonuna katılarak adını duyurdu. 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Moda yarışmasının ardından çeşitli dizilerde yan rollerde yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Hakan Sabancı Aygün Aydın magazin haberleri sosyal medya