Hakan Sabancı hakkında çarpıcı iddia: Hangi sendroma yakalandı?

Hakan Sabancı hakkında çarpıcı iddia: Hangi sendroma yakalandı?

Aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen iş insanı Hakan Sabancı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sabancı, son olarak, eski sevgilisi Aygün Aydın'la yaşadığı olaylı ayrılıkla gündemdeydi.

Cemiyet hayatının genç simalarından Hakan Sabancı'nın Don Juanizm Sendromu yaşadığı ortaya çıktı. Gazeteci Arif Hür, Snob Magazin dergisinin yedinci sayısı için kaleme aldığı yazıda iş insanı Hakan Sabancı hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Hakan Sabancı hakkında çarpıcı iddia: Hangi sendroma yakalandı? - Resim : 1

Hakan Sabancı'nın aralarında Hadise, Merve Boluğur, Didem Soydan, Aygün Aydın, Dila Pekdemir, Eliz Sakuçoğlu, Ayşe Özyılmazel, Aslışah Alkoçlar ve Cansu Melis Karakuş'un da olduğu çok sayıda isimle adının anıldığı ve bu isimlerin birçoğu ile kısa süreli aşk yaşadığı biliniyor.

HAKAN SABANCI’NIN AYGÜN AYDIN’LA AYRILIĞI OLAY OLDU

Arif Hür yazısında, "Cemiyet hayatının genç simalarından Hakan Sabancı, özel yaşantısıyla gündemden düşmüyor. Aygün Aydın'dan olaylı bir şekilde ayrılan 30 yaşındaki Sabancı'nın aşk defteri bir hayli kabarık. Sabancı'nın bu durumunun psikolojideki karşılığının 'Don Juanizm Sendromu' olduğunu öğrendim. Don Juanizm Sendromu, bir erkeğin tüm kadınlara kendini kabul ettirme ya da erkekliğini simgeleştirme isteği olarak tanımlanıyor. Don Juanizm sendromuna sahip kişilerde altta yatan psikolojik neden ise, bilinçaltında yatan intikam alma duygusu, terkedilmeden terk etme kompleksiymiş."

Hakan Sabancı son olarak Aygün Aydın ile birliktelik yaşamıştı. İkilinin ayrılığı olaylı olmuştu.

Hakan Sabancı hakkında çarpıcı iddia: Hangi sendroma yakalandı? - Resim : 2

DON JUANİZM SENDROMU NEDİR?

Toplumda yaygın olduğu halde, pek dillendirilmemekte olan bu rahatsızlık, kişilerin sağlıklı ilişkiler kurmasının önüne geçerek, onları bir süreden sonra hayattan soğutmaya kadar gidebilir.

Bu durum modern çağın bir getirisi olarak algılansa da daha çok psikolojik olarak bağlanamama veya çok eşlilik sorunu olarak nitelendirilir.

Don Juanizm sendromuna sahip kişilerde altta yatan psikolojik neden ise, bilinçaltında yatan intikam alma duygusu, terkedilmeden terk etme kompleksidir.

Kaynak: Haber Global TV

Hakan Sabancı magazin haberleri