Hadise'ye taciz mesajları atıyordu! Takıntılı hayranın cezası belli oldu

Magazin Haberleri
Hadise'ye taciz mesajları atıyordu! Takıntılı hayranın cezası belli oldu

Şarkıcı Hadise, kendisine saplantılı olan Ümit S. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, "Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor" demişti. Hadise’ye posta yoluyla taciz içerikli mesajlar gönderen Ümit S. hakkında karar çıktı.

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlıkları yapan şarkıcı Hadise, bir süredir kendisine gelen cinsel içerikli mesajlar ve tehditlerle uğraşıyor. Ümit S. isimli saplantılı hayranından çirkin mesajlar alan ünlü şarkıcı savcılığa gidip hayranı hakkında şikayette bulundu. Mahkeme Ümit S. hakkında kararını verdi.

"SENİ KİMSEYE YAR ETMEYECEĞİM"

Ünlü şarkıcı Hadise, "Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor" dediği kişiden şikayetçi oldu. Şarkıcı Hadise evine mektup da gönderen sapığın kendisini ürküttüğünü söyleyerek ceza talep etti. Hadise "Beni sürekli takip ediyor. 'Korkma seni kimseye yar etmeyeceğim. Sen benim tek aşkımsın' diye mesajlar atıyor" diyerek yardım istedi.

PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Hadise'ye posta yoluyla taciz içerikli mesajlar gönderen sapık Ümit S. hakkında 6 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ancak Ümit S., basit tehdit ve cinsel taciz suçlarından 3 bin 300 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Kaynak: Diğer

Hadise magazin magazin haberleri