Hadise'den manidar paylaşım: Ben stalk yapmam haberin gelir

Magazin Haberleri
Hadise'den manidar paylaşım: Ben stalk yapmam haberin gelir

Özel hayatı sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, yeni paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

Son dönemde gündemden düşmeyen Hadise, 2022'nin nisan ayında Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Bir süre sonra evliliklerinde çatırdamalar olan çift, boşanma kararı almıştı. Ünlü çiftin saman alevi gibi olan 5 aylık evliliği, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada tek celsede bitmişti.

Hadise'den manidar paylaşım: Ben stalk yapmam haberin gelir - Resim : 1

O dönem Dinçerler'in, Hadise'nin özgürlüğünü kısıtlayıcı davranışlarda bulunduğu; hatta sahne kıyafetlerine dahi karıştığı iddia edilmişti.

Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edildi. Mehmet Dinçerler ile 5 ay evli kaldıktan sonra boşanan Hadise, hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yapmıştı.

Hadise'den manidar paylaşım: Ben stalk yapmam haberin gelir - Resim : 2

"ASLA MÜMKÜN DEĞİL"

Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile bir araya gelmesinin asla mümkün olmadığı belirtildi. Son olarak ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Ünlü şarkıcı bu kareyi "Ben stalk yapmam haberin gelir " notuyla paylaştı.

Hadise'den manidar paylaşım: Ben stalk yapmam haberin gelir - Resim : 3

"FELEĞİN SİLLESİNİ YEMİŞİMDİR"

Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haftalarda sahne aldığı Bursa sahnesinde gözyaşlarını tutmadı. O anlar, birçok magazin sayfasına haber oldu. Hakkında yapılan haberlerden birinin başlığını paylaşarak yazılanları ti'ye alan Hadise, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Hadise'den manidar paylaşım: Ben stalk yapmam haberin gelir - Resim : 4

"NE YAPTIYSAM İLK ANNEM İÇİN YAPTIM"

Hadise, “Ben hayatımda ne yaptıysam ilk annem için yaptım, her zaman. Önce o, sonra ben. Ve bu hep böyle olacak. Anneciğim seni çok seviyorum, iyi ki varsın” diyerek annesine seslendi. Hadise'nin konuşması hem sosyal medyada, hem de magazin sayfalarında yer aldı.

Bir medya platformu, şarkıcının konuşmasını 'Hayatın Sillesini Yediği Gözyaşlarından Belli Olan Hadise Annesinden Bahsederken Kendine Engel Olamadı' başlığıyla verdi. Şarkıcı, söz konusu başlığı ve koltukta gözleri kapalı çekilen siyah-beyaz bir karesini 3.4 milyon takipçisi bulunan X (Twitter) sayfasından paylaştı. Hadise paylaşımında, "Hayatın sillesini yemişimdir... Arkadaşlar attığınız başlıklarla çok eğleniyorum" yazdı.

Hadise'den manidar paylaşım: Ben stalk yapmam haberin gelir - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

Hadise sosyal medya magazin haberleri Mehmet Dinçerler