Hadise'ye jest üstüne jest! Kaan Yıldırım kesenin ağzını açtı

Hadise'ye jest üstüne jest! Kaan Yıldırım kesenin ağzını açtı

Hakkındaki çıkan iddialar nedeniyle zor günler geçiren Hadise için Kaan Yıldırım kesenin ağzını açtı. Uzun bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi, ünlü şarkıcıya sürpriz yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda ailevi sorunlarla karşı karşıya kalan Hadise'nin yüzü, 2020 yılının başında aşk yaşamaya başladığı Kaan Yıldırım sayesinde gülmüştü. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan iddialarla bir kez daha sarsıldı. Bu iddiaları yalanlayan Hadise'nin en büyük destekçisi sevgilisi Kaan Yıldırım oldu.281 BİN TL'LİK HEDİYE 

Yıldırım, Hadise'ye desteğini sadece sosyal medyadan vermekle kalmadı. Yakışıklı oyuncu, sevgilisinin çok beğendiği ancak Türkiye'de olmayan, ünlü bir markaya ait 34 bin dolarlık (yaklaşık 281 bin TL) çantayı satın aldı.

Takvim'de yer alan habere göre; Kaan Yıldırım, kişiye özel alışveriş imkanı sunan bir sosyal medya hesabı aracılığıyla Türkiye'ye getirttiği sarı renkli çanta ile Hadise'yi çok mutlu etti.

Bununla da yetinmeyen Yıldırım, sevgilisi için bir de Maldivler tatili ayarladı. İkili, önümüzdeki günlerde birçok ünlü ismin de tatil için bulunduğu egzotik adaya giderek sıkıntılı süreci bir nebze de olsun unutmuş olacak.

HADİSE'DEN FLAŞ HAMLE

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Hadise hakkında çıkan iddialar yüzünden ilişkilerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ünlü çiftin, yollarını ayırdığı öne sürülmüştü. Ünlü çift, çıkan haberlerin ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başlamıştı.

Daha önce 12 milyondan fazla takipçisi bulunan hesabından kimseyi takip etmeyen şarkıcı, bu hamlesiyle "Hadise kural bozdu!" dedirtmiş ve 'ayrılık' iddialarını yalanlamıştı.

Hadise Kaan Yıldırım