Hadise, Ozan Güven'e sert çıktı: Eziksiniz!

Hadise, Ozan Güven'e sert çıktı: Eziksiniz!

Şarkıcı Hadise, Ozan Güven ile sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşandığı iddia edilen darp olayında ünlü oyuncuya sert çıktı.

Ozan Güven'in, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği öne sürüldü. Çıkan iddiaların ardından Bulutsuz, "Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım" dedi. Bulutsuz'dan sonra Ozan Güven de kendisinin şiddete uğradığını iddia etti ve Bulutsuz'dan şikayetçi oldu. 

Hadise, Ozan Güven'e sert çıktı: Eziksiniz! - Resim : 1"EZİKSİNİZ..."

Olayın ardından sosyal medyada Ozan Güven'e tepki gösterildi. Hadise de Ozan Güven'e tepki gösteren isimler arasında yer aldı.

Hadise, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, "Bu tarz erkeklere sadece söyleyeceğim bir laf var; eziksiniz. Bir ilişkide dört duvar arasında neler oluyor bilemeyiz ama ne olursa olsun kadına el kaldıramazsın" ifadelerini kullandı.

Hadise, Ozan Güven'e sert çıktı: Eziksiniz! - Resim : 2

Hadise açıklamasının devamında şunları söyledi: "Hayatınızda ne yaşadıysanız neyse sorununuz önce çözün ondan sonra bir kadınla ilişki yaşamaya başlayın! Kadınlar sizin sorunlarınızın ilacı ya da egonuzu tatmin edecek oyuncağınız değil..."

 

Ozan Güven Hadise Deniz Bulutsuz