Hadise'nin yılbaşı konser ücreti dudak uçuklattı

Hadise'nin yılbaşı konser ücreti dudak uçuklattı

Şarkıcı Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra kendini işe verdi. Şarkıcının, üç saatlik akustik performansı için bir firmadan 500 bin TL aldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra kendisini işe veren şarkıcı Hadise, ilk olarak yüzü olduğu kolajen markası için kamera karşısına geçti.

Hadise'nin yılbaşı konser ücreti dudak uçuklattı - Resim : 1

Hadise, daha sonra TikTok’ta yılbaşı akşamı yayınlanacak konseri için sahneye çıktı. Şarkıcının, üç saatlik akustik performansı için firmadan 500 bin TL aldığı konuşuluyor.

Hadise'nin yılbaşı konser ücreti dudak uçuklattı - Resim : 2

Bir stüdyoda yapılan etkinlik, tüm tedbirlere uyularak gerçekleştirildi. Hadise konser öncesi büyük hazırlık yaptı.

GELENEĞİ BOZMADI

Hadise, yıllardır ekranda olduğu ve bu sene pandemi nedeniyle yayınlanmayan ‘O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programına da katıldı. Şarkıcı, gece için yurt dışından getirttiği dört farklı kıyafetle izleyici karşısına çıkacak.

Hadise'nin yılbaşı konser ücreti dudak uçuklattı - Resim : 4

AYRILIK İDDİALARI GERÇEK ÇIKTI!

Sosyal medya hesabından ilişkisinin bittiğini açıklayan Hadise, 'Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor...Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim..." dedi. (Milliyet)

Hadise YILBAŞI konser