Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, Hadise.com'u satışa çıkardı

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, Hadise.com'u satışa çıkardı

Uzun süre menajerliğini yaptığı kardeşi Hadise ile profesyonel ilişkisi sona eren ve bir yıldır küs olan Hülya Açıkgöz, ünlü şarkıcının adını taşıyan alan adını (internet adresi) satışa çıkardı.

Hadise'nin menajerliğini, geçtiğimiz yıla kadar ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak geçtiğimiz sene, iki kardeş arasında ipler koptu. Ünlü şarkıcı, konserlerinden kliplerine kadar sahne arkasında birlikte çalıştığı Hülya Açıkgöz'ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçladı.

Yıllardır ablasıyla birlikte çalışan Hadise, 'Hadise.com' internet sitesini ablası menajerliğini yaptığı sırada almıştı. İki kardeşin arasındaki kavga, bir domain savaşını başlattı.

Uzun bir süredir domain adresini geri almaya çalışan Hadise, sorunu ablasıyla çözemeyince olayı mahkemeye taşıdı ancak mahkemeden ünlü şarkıcının beklediği sonuç çıkmadı.

DAVAYI KAYBEDEN HADİSE'DEN ABLASINA SERT SÖZLER!

Dava sonucuna çok sinirlenen Hadise, Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Hadise paylaşımında, "O hala senin kız kardeşin demekten vazgeçin. Zehirli insan zehirlidir! Aile olsun ya da olmasın size sürekli zarar veren insanlardan kaçmakta özgürsünüz" notunu paylaştı.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, Hadise.com'u satışa çıkardı - Resim : 1

"AİLE DEĞERLERİNE UYMUYOR!"

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, iki kardeş arasındaki domain savaşıyla ilgili yeni bir detay paylaştı. Eyüboğlu’nun "Hadise.com'u Satışa Çıkardı" başlıklı yazısı şöyle:

"Hadise'nin Sinan Akçıl şarkısı 'Düm Tek Tek'le Eurovision'a katılmasının üzerinden 11 yıl geçti. Şarkıcıyla müzisyenin iş ve aşk ilişkileri biteli 10 yıl oldu. Bu sürede köprünün altından çok sular aktı, ikisinin hayatına başka insanlar, aşklar girdi. Akçıl, Burcu Kıratlı'yla evlendi, Hadise oyuncu Kaan Yıldırım'la beraber.

Hal böyleyken Akçıl, konuk olduğu '2. Sayfa'da eski aşkı Hadise'yle ilgili soruları taca atmayıp, yanıtladı. Ancak şarkıcı, eski aşkı Hadise'yi korurken 'İlişkimiz onun yüzünden bitti' dediği abla Hülya Açıkgöz'e acımadı.

Sinan Akçıl'ın, '2. Sayfa'daki açıklaması şöyle:

"Hülya Açıkgöz'ün kardeşine yaptığı kötülük.com. Zamanında söylediğim her şey bir bir çıkıyor. Hülya, kimseyle anlaşabilecek yapıda bir tip değil. Aileden birisinin menajerliğini yapmasını doğru bulmuyorum. Bir süre sonra karşılıklı sevginin yerine araya para girmeye başlıyor."

Aynı gün Instagram takipçilerimden biri DM'den bana şöyle bir mesaj attı: Hadise'nin ablası, hadise.com'u satışa çıkarmış. Mail yoluyla yazıştım, 40 bin euro istiyor. İstersen yazışmaları yollayabilirim.

Ben de 'yolla' dedim, yolladı. Yazışmalara baktım, '30 bin euro'ya verirseniz alırım' teklifine 'hadisecom forsale'den gelen yanıt şu: 35.000 euro'dan aşağı düşemeyiz. Abla Açıkgöz bu iş için ne kadar para harcamış olabilir ki, 35 bin euro'dan aşağı kurtarmıyor onu?

 Menajeriyken Hadise adına aldığın alan adını ona veya başkasına parayla satmak etik mi? Menajer-sanatçı ilişkisine yakışmayan aile değerlerine uymayan, 'Fırsat elime geçmişken ne koparırsam kar' kafasıyla 'emanete ihanet' bu."

Hadise Hülya Açıkgöz