Hadise'den sevgilisi Kaan Yıldırım'a özlem dolu paylaşım! "Sesini göresim geldi"

Hadise'den sevgilisi Kaan Yıldırım'a özlem dolu paylaşım! "Sesini göresim geldi"

34 yaşındaki Hadise, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşımda bulundu. Nazım Hikmet'in "Ve benim birdenbire yüzünü değil, gözünü değil, senin sesini göresim geldi" sözlerini yayınladı.

Hadise, Kaan Yıldırım'a olan aşkını her fırsatta sosyal medya hesabından dile getiriyor.  Daha öncede sevgilisi Kaan Yıldırm'a şarkılı mesajlar gönderen Hadise bu sefer sosyal medya hesabından özlem dolu sözler paylaştı.

Hadise'nin Instagram hesabından, Nazım Hikmet'in "Ve benim birdenbire yüzünü değil, gözünü değil, senin sesini göresim geldi" sözlerini yayınladı.  Daha sonra da 2014 yılında çıkardığı 'Nerdesin aşkım' klibinden fotoğrafları paylaştı. 

Hadise'den sevgilisi Kaan Yıldırım'a özlem dolu paylaşım! "Sesini göresim geldi" - Resim : 1

Her fırsatta soluğu sevgilisinin yanında alan Hadise'nin özlem dolu paylaşımı 'Hadise sırılsıklam aşık' şeklinde yorumlandı.

Hadise'nin beyaz bir köpekle verdiği poz, aşkını deşifre etmişti. Şarkıcının fotoğrafındaki köpeğin, oyuncu Kaan Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıkmıştı.

Hadise'den sevgilisi Kaan Yıldırım'a özlem dolu paylaşım! "Sesini göresim geldi" - Resim : 2

Hadise, Instagram hesabının hikaye bölümünde "Sensizliğe dayanamam..." adlı şarkıya eşlik etmişti. Şarkıcı Hadise'nin corona virüs salgını sonrası Kaan Yıldırım'la birlikte karantinaya girdiği ortaya çıkmıştı. Daha sonra şarkıcı sevgilisinin oturduğu siteye girerken görüntülenmişti.

Hadise Kaan Yıldırım