Hadise'den O Ses Türkiye'de bebek müjdesi! Gözyaşlarını tutamadı

Hadise'den O Ses Türkiye'de bebek müjdesi! Gözyaşlarını tutamadı

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de duygusal anlar yaşandı. Jüri üyesi olan Hadise, programda bir yarışmacının ailesi tanıtılması esnasında kendi ailesinden bahsederek ağlamaya başladı. Hadise programda hala olduğunu duyurdu.

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de duygusal anlar yaşandı. 

Hadise'nin takımına girmeye hak kazanan yarışmacının ailesinin tanıtıldığı sırada güzel şarkıcı duygulandı ve ailenin önemine vurgu yaparak "Benim de bir erkek kardeşim var, 15 dakika önce doğuma girdiler baba oldu. O yüzden çok heyecanlı ve duygusalım. Hala olacağım." dedi. Hadise açıklamalarda bulunurken gözyaşlarını tutamadı.

O Ses Türkiye'de Beyaz'dan Ajda Pekkan'a bomba teklif!

ACUN ILICALI'DAN "ÇEKİMLERİ İPTAL EDELİM" JESTİ

Hadise'nin "Yarın da çekimler var ve ben yine göremeyeceğim" sözüne karşılık olarak Acun Ilıcalı ise "Sen çekimi iptal edelim diyorsan ben iptal ederim" diyerek jest yaptı.

"AİLECEK ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİK"

Ailesinin oldukça zor zamanlar geçirdiğini belirten Hadise "Her aile bir süreçten geçer.Ben hiç bir zaman kendi ailemle ilgili detaylara girmedim. Göz önünde olduğum için bazı konularla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım. Çok zor zamanlar geçirdik. Bu bebek de bu aileye çok iyi gelecek diye düşünüyorum" dedi.

O Ses Türkiye TV 8 Hadise