Hadise'den kafa karıştıran açıklama: Kim diyor yalnız olduğumu?

Hadise'den kafa karıştıran açıklama: Kim diyor yalnız olduğumu?

Şarkıcı Hadise, önceki akşam Kıbrıs'ta konser verdi. Sahnesi öncesi, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan şarkıcı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hadise, önceki akşam Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Hotel’de sahneye çıktı. Taşlı elbisesi ve fileli çoraplarıyla dikkat çeken şarkıcı, konseri öncesinde muhabirlerin sorularını cevapladı. 

"BİRİ OLSA DA SÖYLEMEM"

Hadise, muhabirlerin "Yalnızlıktan sıkıldınız mı?" sorusuna kafa karıştıran bir cevap verdi. Hadise sevgilisinin olup olmadığına dair net bir açıklama yapmazken, "Kim diyor yalnız olduğumu? Allah Allah. Siz niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz mesela? Beni özel sorularla köşeye sıkıştıramazsınız. Biri olsa da söylemem. Bir gün evlenirim, karşınıza çıkıp 'ben evlendim' de demem. Doğum günü partilerimde bile kimsenin fotoğraf çekmesine izin vermem. Benim böyle bir altın kuralım var" dedi.

Hadise'den kafa karıştıran açıklama: Kim diyor yalnız olduğumu? - Resim : 1

YARIŞMADAN SONRA SIRA TURNEDE!

Yakın arkadaşı Murat Boz ile Avrupa turnesine çıkacak olan Hadise, "Tam tarihleri belli değil. Yarışmadan sonra güzel bir Avrupa turnesi olacak. İkimizin hit şarkılarından birkaçında düet yapacağız" dedi.

Şarkıcı, Ajda Pekkan’ın "O Ses Türkiye" stüdyosunu ziyaretinde paylaştığı fotoğraf ve Aslı Enver-Murat Boz ayrılığıyla ilgili gelen olumsuz yorumlar hakkındaki sorulara duyunca “Girmiyorum, girmiyorum, bu konulara girmiyorum” diyerek röportajı noktaladı.

Hadise Hadise sevgili Hadise konser