Güneşin Kızları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güneşin Kızları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2015 -2016 yılları arasında yayınlanan Güneşin Kızları dizisi tekrar bölümleriyle hafta içi her gün yeniden takipçileriyle buluşuyor. Peki, Güneşin Kızları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hande Erçel, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan'ın başrolleri paylaştığı Güneş'in Kızları dizisi her gün tekrar bölümleriyle diziseverlerle buluşuyor. 

Geçtiğimiz süreçte Aşkı Memnu, Yaprak Dökümü ve Arka Sokaklar gibi dizileri tekrar bölümleriyle ekrana taşıyan Kanal D’den bu kez Güneşin Kızları sürprizi geldi.

GÜNEŞİN KIZLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi hafta içi her gün saat 11:00’de başlayacak. 39 bölüm boyunca dizi takipçilerinin karşısında olacak.

Güneşin Kızları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI

Kanal D'nin, yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı ve Sarper Arda yer alıyor. 

GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ KONUSU

Güneşin Kızları"; tek amacı çocuklarına iyi bir gelecek sunmak isteyen edebiyat öğretmeni Güneş'in, yeni bir başlangıç yapmak üzere evlenip İstanbul'a taşınması ile gelişen olayları konu alıyor.

Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu'nun evlilik teklifini kabul ettiğinde, Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi'nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

güneşin kızları dizi dizi haberleri Kanal D