"Günde 3 kadınla birlikte oldum" demişti... Mick Hucknall, yıllar sonra gerçeği açıkladı

"Günde 3 kadınla birlikte oldum" demişti... Mick Hucknall, yıllar sonra gerçeği açıkladı

Ünlü pop grubu Simply Red'in solisti Mick Hucknall, bir röportajında "günde 3 kadınla birlikte oldum" diyerek, kendisi hakkında sansasyonel iddialar atılmasına neden olmuştu. Hucknall, yıllar sonra kendisi hakkında öne sürülen iddialara cevap verdi.

80 ve 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü pop grubu Simply Red'in solisti Mick Hucknall, 2010 yılında İngiliz gazetesi Guardian'a dikkat çeken açıklamalar yaptı. Hucknall röportajında; 1985 ve 1987 yılları arasında çok çılgın bir hayat sürdüğünü söylemiş, günde 3 kadınla birlikte olduğunu ileri sürmüştü. O dönem dünya gündeminde yer eden şarkıcı röportajında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Asla hayır demezdim. Zaten pop yıldızı olmaktan anladığım da buydu. Kadınlar bana bayılıyordu ben de onlara. Hayal ettiğim yaşamı sürüyordum. Tek pişmanlığım insanları kırmış olmak..."

"DURULMAYA KARAR VERDİM"

Hucknall'in, bu sözlerinden sonra günde 3 bin kadınla beraber olduğu iddia edilmişti. Şarkıcı, yıllar sonra bu iddialara açıklık getirdi. Hucknall, "3 bin kadınla beraber olduğumu hiçbir zaman söylemedim. Bu muhabirin yaptığı kaba hesap sonucu ortaya çıkan sayıydı" dedi. 1980'lerin popüler yıldızı,  "Her gün sabaha karşı 4'e kadar gece kulüplerinde gezemeyeceğimi anladığımda durulmaya karar verdim" diye konuştu.

Catherine Zeta Jones, Helena Christensen ve Ulrika Jonsson gibi ünlü sevgilileri olan Mick Hucknall'ın 9 yıl önce evlendiği Gabriella Wesberry ile mutlu bir evliliği var.

Catherine Zeta Jones