Gülsim Ali'nin Instagram yasağı hakkındaki yorumu tepki çekti: "Karaktersiz açıklamalar..."

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Gülsim Ali'nin Instagram yasağı hakkındaki yorumu tepki çekti: "Karaktersiz açıklamalar..."

Gönül Dağı dizisindeki Dilek rolü ile adını duyuran oyuncu Gülsim Ali, Instagram yasağına 'detoks' deyince sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Magazin gazetecisi Kenan Erçetingöz de Gülsim Ali'yi eleştiren isimler arasında yer aldı.

Ünlü oyuncu Gülsim Ali, Instagram yasağına 'detoks' deyince sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Magazin gazetecisi Kenan Erçetingöz, Gülsim Ali'nin Instagram'a getirilen erişim engelini 'detoks' olarak değerlenmesine tepki gösterdi.

Gülsim Ali'nin Instagram yasağı hakkındaki yorumu tepki çekti: "Karaktersiz açıklamalar..." - Resim : 1

“INSTAGRAM DETOKSU YAPIYORUM”

Birkaç gündür yurt dışında olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Şimdi buradayım üç gündür ve açıkçası çok da büyük sıkıntı yaşadığımı söyleyemem ya. Ben Instagram detoksu yapan bir insan olduğum için..." ifadelerini kullanınca sosyal medyada gündem oldu.

Gülsim Ali'nin Instagram yasağı hakkındaki yorumu tepki çekti: "Karaktersiz açıklamalar..." - Resim : 2

Ali'nin açıklaması tepki çekerken, oyuncu Burcu Kıratlı'nın üvey babası ve magazin gazetecisi Kenan Erçetingöz açtı ağzını yumdu gözünü.

Gülsim Ali'nin Instagram yasağı hakkındaki yorumu tepki çekti: "Karaktersiz açıklamalar..." - Resim : 3

Kenan Erçetingöz, “Oyuncuymuş! Nerede oynamış bilmiyorum! Gülsüm Ali'miş adı! Bu tip 'embesil' tiplerin, 'karaktersiz' açıklamaları dünyadan bir haber olduklarını gösteriyor! Instagram kapanmasını detox-botox olarak gösteren 'yalaka' tiplerin özgürlüklerin kısıtlanmasından haberleri yok! Yazık!' ifadelerini kullandı.

Gülsim Ali'nin Instagram yasağı hakkındaki yorumu tepki çekti: "Karaktersiz açıklamalar..." - Resim : 4

Erçetingöz sonrasında ise yargıtayın hakaret saymadığı kelimeleri paylaştı kendisinin Gülsim Ali'ye hakaret etmediğini belirtti.