Gülseren Ceylan'dan bomba itiraf! “Mehmet Ali, benden çocuk istiyor”

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Gülseren Ceylan'dan bomba itiraf! “Mehmet Ali, benden çocuk istiyor”

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile genç sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aşkı magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Bir dargın bir barışık bir ilişki yaşan çiftten Gülseren Ceylan, "Mehmet Ali benden çocuk istiyor" diyerek yine duyanları adeta şoke etti.

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Gülseren Ceylan, kısa bir ayrılığın ardından barıştığı Mehmet Ali Erbil’le ilişkisi hakkında konuştu.

Mehmet Ali Erbil’le Serdar Ortaç’ın devreye girmesiyle barıştıklarını söyleyen Gülseren Ceylan, “İlişkimiz yeniden düzene girdi” dedi.

Ceylan bir de itirafta bulundu: “İlk tanıştığımız dönem güçlü, maddi olarak rahat ve ünlü biri olması dikkatimi çekti ama sonra hislerim tamamen sevgi ve aşka dönüştü. Bu düşüncelerimi onunla da paylaştım.”

"ARAMIZDA GÜÇLÜ BİR SEVGİ VAR"

Mehmet Ali Erbil’in evlilik konusunda istekli olduğunu dile getiren Gülseren Ceylan, “Hatta benden çocuk da istiyor. Aramızda güçlü bir sevgi var. Gelecekte evlenebiliriz” açıklamasını yaptı.

İlişkilerine karşı çıktığı konuşulan Erbil’in kızı Yasmin’le zaman zaman bir araya geldiklerini de açıklayan Ceylan, “Aramız gayet iyi” dedi.