Gülse Birsel'den hayranlarına jet yanıt: Ekrana dönüyor mu?

Gülse Birsel'den hayranlarına jet yanıt: Ekrana dönüyor mu?

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi başarılı yapımlara imza atan Gülse Birsel'e sevenleri yeni bir dizi yapması yönünde çağrıda bulundu. Birsel, hayranlarından gelen istek üzerine açıklama yaptı.

Son olarak 'Jet Sosyete' dizisiyle izleyenleri güldüren Gülse Birsel, kendi kabuğuna çekildi. Yaklaşık 3 senedir ekrandan uzak duran oyuncu ve senariste sevenleri sosyal medya hesabından dizi yapması konusunda çağrıda bulundu. Hayranlarının bu çağrısına kayıtsız kalmayan Birsel, "Yapımcı kolay, benim o evreni kurmam, yazmam lazım. Ona da vakit gerekiyor. Biraz daha sabır" diyerek ekrana yeşil ışık yaktı.

Gülse Birsel'den hayranlarına jet yanıt: Ekrana dönüyor mu? - Resim : 1

"DÜNYADA YAPILMAYANI YAPTIK"

Oyuncu ve aynı zamanda senarist Gülse Birsel, geçtiğimiz yıl Çizginin Dışındakiler temasıyla düzenlenen, iş ve marka dünyasının yanı sıra ünlü isimlerin bir araya geldiği Brand Week Istanbul'da dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. 

Birsel, koronavirüs önlemleri kapsamında karantina döneminde Jet Sosyete'nin son bölümlerini evlerinden çektiklerini hatırlatarak, "Zordu. İlk defa bulduğumuz bir formüldü ve aslında biz de bunun nasıl bir şey olduğunu yolda öğrendik. Çünkü dünyada o güne kadar yapılmış bir şey değildi. Herkes kendinin yönetmeni, kuaförü, makyözü, sanat yönetmeni olmak zorundaydı. Karşında oyuncu yok ve bir telefon ekranına oynuyorsun. Kendi kendinin kameramanısın, oradaki kadrajı kendin ayarlıyorsun yani. İlginç bir tecrübeydi" demişti.

Gülse Birsel'den hayranlarına jet yanıt: Ekrana dönüyor mu? - Resim : 2

Buldukları bu dizi çekimi formülünden sonra Türkiye'deki meslektaşlarının da benzer işler ürettiğini belirten Birsel, şöyle devam etmişti: 

"Burada hikaye aslında adapte olmak. Biz Türklerin de en iyi yaptığı şeylerden birisi kriz yönetimi. Kriz anında hemen yeni duruma adapte olarak, bir çözüm bulmak ve bir yerden işi yürütmek, bunu dünyada en iyi yapabilen milletiz. Yani gerçekten setler iptal oldu ve bir hafta sonra herkes evlerden kendini çekiyordu. Yayını da aksatmadan seyircilerle buluşmayı başardık. Yani anahtar kelime adaptasyon ve bunu sadece bizim sektörde uygulamamak gerek. Koronavirüsü de çok uzun süren, koşulları çok çetin bir kış mevsimi olarak görmek lazım. Bunun sonu var ve bir noktada bu mevsim değişecek. O zamana kadar maskelerimize, mesafemize, daha az sosyalleşmeye, evde daha çok vakit geçirmeye adapte olup, bir şekilde bu süreci atlatmak zorundayız."

Kaynak: Haber Global TV

Gülse Birsel magazin haberleri